Για παρκάρισμα. Συνηθισμένος είμαι
που θα πάω σε πάρτυ μασκέ σήμερα και θα ντυθώ χίπης!!!χαϊμαλιά, γυαλάκια και ανοιχτό πουκάμισο!!:hippy: :hippy: :dance:
Οι The Bellrays.Πρώτη φορά απο το γυμνάσιο τους βρήκα και τώρα πορώνομαι ξανά μαζί τους.Τι γκρουπάρα όμως…
που έστω και με 1-0 κερδίσαμε το Λεβαδειακό +3 βαθμοί στο τσεπάκι και φεύγουμε μπροστά
Που ειχε τελειο καιρο για καφε και το εκμεταλλευθηκα.Αν δεν ηταν και η καθε κωλοκλαδικη εκθεση στη ΔΕΘ να ταλαιπωρει τον κοσμακη που δε θελει να δει επιπλα και τρακτερ ξερω γω αλλα απλα να πιει ενα καφε στο κεντρο ολα θα ηταν ομορφοτερα.Παρτε το ΕΚΤΡΩΜΑ αυτο απ το κεντρο της πολης γαμωτο και καντε κανα παρκινγκ και κανα παρκο,ζωα.Ε ζωα.
που σημερα κατεβαζα με κατι παραπανω απο 2mb/s:D
Οι βδομαδες που περασαν μετα την εξεταστικη και αυτη που ερχεται!!!
…που ειχα ξεχασει ποσο γαματο ειναι το Eye Of Every Storm των Neurosis και ακουγοντας το σημερα μετα απο πολυ καιρο βρεθηκα μπροστα σε μια ευχαριστη εκπληξη.
Που η Παοκαρα, νίκησε τα σκουλίκια.
Επισης και το μαύρο, και οσο πιο δύσκολο ειναι να το βρεις εδώ στο Ελλαδα, τοσο πιο πολυ μου αρέσει.
Που θα παω για καφε το μεσημερι.Φραπες+παραλια+ηλιος+γυναικοτσουναμι=σαλονικα.
E oχι ρε μπ…στη…Βαλτοι ειστε ολοι εδω μεσα???Γαμ…@#45 την π&^^%%να μου…ΓΚΡΡ
που θα ξαναπάω !!!
Στην παραλια θα παει ο τρεντουλας.Καγκουρι.
Ναι καραψηνομαι για κανγκουριλικι σημερα.Να μην εχω και κανα βαμμενο τσουλουφι-rayban απομιμηση-παπακι χωρις εξατμιση γαμωτο…μουφα κανγκουρας ειμαι.
Αυτό.
To Defender!
Κι εσυ κλαις και μας ζηλευεις που ζουμε στη Θεσσαλονικη?
Που βγαίνεται για γκαφέδες ενώ εγώ δουλευα το πρωί και δουλεύω πάλι σε 2 ώρες…
Το Rise των The Answer που είχα καιρό να ακούσω. Γαμεί.
Δε με τρελαίνει…:-s