Καλά κάνει το κορίτσι και ψάχνει το είδος, απλά να μην διαλέγει τέτοιους ξενέρωτους:p
αχαχαχαχαχ ΡΕ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, οχι τον Light… ο L ειναι στο αβαταρ!
ειναι πολυ γλυκουλης οταν τρωει παστουλες:lol:
και νταξ γενικα δεν το χω ψαξει καθοοοοολου το ειδος, το πρωτο anime που βλεπω σοβαρα ειναι:p
Ξαναλέω, Ράνια κατρακυλάς.
Φτού, τους μπέρδευσα, κλασσικά. Αλλά το απεχθάνομαι αυτό το anime.
Freedom, άσε τη Ράνια, πρέπει να γίνει και εκείνη otaku
Ράνια, δές Ouran High School Host Club για συνέχεια:)
λυσσαξες ρε φρηδομ, αμαν.
Πυραμιδα, δεν λεω να το ασκησω κι αλλο το αθλημα ενας φιλος μου ειπε για το Gantz. Οτι τα συναισθηματα που του ξυπνησε ηταν πολυ αληθινα και ειναι και αναισθητος γενικα οποτε φαντασου… λεω να συνεχισω με αυτο, μετα επιτελους με το ρημαδιασμενο elfen lied που λεω κανα τριμηνο να το αρχισω και τελος, αυτη θα ειναι η πορεια μου:-s
Δεν το έχω διαβάσει το Grantz, έχω ακούσει πολύ αμφιλεγόμενες απόψεις όμως.
Δες το Elfen Lied, πλζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ
και μην το σταματήσεις το άθλημα εμότικον που κλαίει βοερά
καλα καλα, ας τελειωσει το ντεθ νοουτ πρωτα:p
πως γινεται να το απεχθανεσαι, εμενα με μαγνητιζει:D υπεροχο ειναι:!:
Οκ, για κάθε περίπτωση πάντως σου δίνω και το απόλυτο επιχήρημα να συνεχίσεις να βλέπεις
η Chyo-chan σε παρακαλάει με δάκρυα στα μάτια… '‘Δες anime’’
Όσο για το σημειωματάριο του θανάτου, πέθανα στη βαρεμάρα βλέποντας το. Αλλά εγώ είμαι περίεργος στα γούστα μου οπότε μην το πίρνεις σοβαρά.
υ.γ. ενοείται ότι κάνω χαβαλέ έτσι?
ειναι μερικα σημεια που οντως μπερδευεσαι και βαριεσαι… ασε που μενεις παντα με την απορια στο τελος. Περιεργο ειναι, γι αυτο μ’αρεσει ομως:D
Χμ, καλά, για καλό ή κακό αν σου αρέσει τόσο πολύ τσέκαρε αυτό
το Death Note γενικά θεωρίται καλό αλλά εγώ τουλάχιστον δεν το πολυγούσταρα για διάφορους λόγους. Τι να σε πώ γούστα ειν’ τούτα. Απλά πολύ και καλά μεγαλοπρεπές ρε παιδί μου. Λίγη παρακμή και σκοτάδι δεν έβλαπτέ.
Δεν υπάρχει άνθρωπος άνω των 16 που να βλέπει αυτά τα πράγματα. Πυραμιδούλη, ωρίμασε σε παρακαλώ!
αυτό ήταν αρκετά σοβαρό.που να δεις κάτι βίδεα της κοτοκο,ποια αλίκη στο ναυτικό…
που πληρώθηκα!
Ω ναι. Απλα ελεεινο.
Φρηδομ, αυτο που βλεπω τωρα ειναι περισσοτερο σαν αστυνομικο σηριαλ επιστημονικης φαντασιας… τα αλλα δεν εχω ιδεα:!:
οσο για τα περι ωριμοτητας… δες αυτο
της αποτετοιας του πυραμιδα ειναι. Εγω εχω λιωσει παντως.
Πως άνθρωπος άνω των 16 δεν ακούει Maiden:)
πάντως, τέτοια έργα σαν τα παρακάτω είναι πολύ πιο σοβαρά απο το 99,9% απο ότι κυκλοφορεί στο κινηματογράφο
Ειδικα αν τα συγκρινεις με κατι ταινιες δρασης made in hollywood που παιρνουν και τον εαυτο τους στα σοβαρα συμφωνω με πυραμιδα.
Θελω κι εγω να ασχοληθω με το anime αλλα δεν ξερω απο που ν αρχισω.Θα συμβουλευτω μαλλον το αντισοιχο τοπικ μηπως μπορεσω και προσανατολιστω.
2 ερωτικές εξομολογήσεις σε μία μέρα…είμαι δον ζουάν τελικά:p :lol:
Είχες ακουστικά στην πρώτη;
μαρέσει το bollywood
0/2?:roll: