Happy pyramid here
τσεκαρε στο anime films στα spoilers που περιγραφω τη μεγαλυτερη γκαντεμια του μηνα :? οχι να δεις τι περασα να δω τη Λουση να χανει τα αυτια της:p
… η Coca Cola που μόλις ήπια
και…
…η Ελένη…
Το έχω διαβάσει:lol: αν αυτό συναίβεναι σε εμένα θα χτύπαγα το κεφάλι μου στο τοίχο απ’ τα νεύρα.
Αν είναι κατέβασε το special επισόδειο 14, δηλαδή το OVA που γυρίστηκε αλλά δες το σε καμιά βδομάδα αλλιώς θα ξενερώσεις άσχημα. Στο λέω εγγυημένα.
που αρχιζει ο χαρδαβελας
ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΡΟΥΣΑ? Ασε που μολις εσβησε η οθονη νομιζα οτι απλα ηταν μερος του anime ρε παιδι μου… μετα σταματησε να ακουγεται ο ελαφρυς ηχος του επεξεργαστη και καταλαβα τι ειχε γινει… το μοιραιο:|
κατι μου ειπανε για ενα σπεσιαλ, θα το εχω υποψιν:p Τωρα κατεβαζω ενα αλλο με 4 επεισοδια(:?) Ρουρουνι Κενσιν, καπως ετσι:lol:
Α…ναι ξέρω ποιο λές. Είναι ένα απο αυτά που έβγαλε η Anubis πρόσφατα σε ελληνική μετάφραση για manga. Εγώ βάραγα ενέσεις απο τα λίγα που είδα στα ελληνικά. Καλό κουράγιο
ε μωρε, 4 μισαωρα επεισοδιακια, ας κανω το ψυχικο δεν χανω τιποτα:p
ενα αλλο μου ειπανε, μια ταινια ροματζοτετοια, τιτλο δεν θυμαμαι, τελειωνε σε 5 cm την ξερεις?
Ναι. Και αυτό δεν μου έκανε τόση εντύπωση, αν και είναι αρκετά καλό για το στύλ του, απλά έτσι όπως το είδα στις προβολές δεν μπορούσα να πιάσω το feeling.
Απο τον ίδιο σκηνοθέτη θα σου έλεγα καλύτερα δές το Voices of a Distant Star
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=775
thx επειδη τα μονα animes που εχω δει ειναι death note και elfen lied, ας μετατοπιστουμε στο αναλογο τοπικ να μου δωσεις συμβουλες για τα επομενα βηματα μου:p (μην φαμε και κανα κραξιμο απο καρβου και τρεχουμε:p )
Η γεύση της Cola Zero στα χείλη… Πάνε οι ένδοξες εποχές της ατέλειωτης κραιπάλης με τεκίλα,σαμπούκα και jack σφηνάκι… (πάντα κερασμένα)…
Που περασα ενα ακομα τελειο βραδυ.
όταν μου χαϊδεύει τα μαλλιά και την πλάτη η απο πίσω στο φροντιστήριο. Πω μιλάμε έχει τρελό χέρι ρε.
:eek: :eek: :eek:
Takatakatakatak.Plits.
κατ’οίκον κάνει μασάζ?
ψηθήκατε όλοι ε
λιγούρια.
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
Ωχ, τι έγινε εδώ?? Ρε παλιοαλήτες!!! Πού πήγε το μυαλό σας, ε? χαχαχαχα!:lol: :lol:
τσ τσ τσ, πες τα ρε φιφριτ!