To γαλακτομπούρεκο…
Ε καλα το διορθωσα… Και το Κουρδιστο Πορτοκαλι.
τι λεει, φιλολογος την ειδες εσυ?:!:
ον τοπικ
μου αρεσε η προβα, πρωτη φορα τα πηγαμε τοσο καλα
χαχα!δεν την παλεύεις αλόη!!:lol:
on topic: μου αρέσει τρελά το south park!!!
Ρισπέκτ.
Και το Edukators και το Good Bye Lenin πολύ καλές ταινίες.
Από το Κουρδιστό Πορτοκάλι έχω δει σκηνές παλιότερα, και θέλω να το δω άμεσα. Αλλά πού παρέα, βαριούνται όλοι να δουν ταινία.
Μου αρέσει που καλοκαιριάζει! (πρώτη φορά στα χρονικά)
To the noose. ΤΟ κομμάτι.
Your haaaaaaaaaaaaloooo slipiiiiiiiiin dooown…
που μια φίλη μ έχει τον πανίσχυρο μεγιστάνα των νίντζα και ένα από τα επόμενα βράδια προβλέπεται να κάτσω και να το δω. Αυτά είναι Και το ψαχνα καιρό…
H μπλούζα Avenged Sevenfold που έχω παραγγείλει…απλά κορυφαίο σχέδιο:D
edit: Kαμαρώστε:p http://www.play.com/Clothing/T-Shirts/4-/5172867/Rock-N-Rebellion-Avenged-Sevenfold-Land-Of-Cain/Product.html?ptsl=1&ob=Price&fb=0&add=5172869#
βάλε βρε καμιά εικόνα να καμαρώσουμε !
1)Καλυτερα να βλεπεις ταινιες τετοιου ειδους χωρις παρεα και πολλα πολλα, οσες φορες το χω κανει εχω μετανιωσει… Αρχιζουν να σου λενε ‘‘ελα ρε βαριεμαι παμε εξω μια βολτα, τετοιο καιρο εχει και μας εκλεισες στο μπουντρουμι να δουμε ταινιαααα…’’. Οποτε απλα βρες το διβιδι και απολαυσε:D
2)Συμφωνω στο δευτερο σκελος:)
Ναι μάλλον θα ακολουθήσω αυτή την πρακτική γιατί στο τέλος δε θα βλέπω ούτε μια ταινία.
Αν και στην παρέα μου γουστάρουν γενικά περίεργες ταινίες, να φανταστείς ένας φίλος μου βλέπει όλη μέρα ταινίες του Ταρκοφσκι και του Κισλοφσκι. Κάψιμο. :lol: Πάντως ειδικά το Κουρδιστό θέλω να το δω άμεσα γιατί το βλέπουν πολλοί και μου λένε πόσο καλό είναι.
Που σε ενα μηνα θα φυγω απο την ψωροκώσταινα…
που τελειωσα την εργασια που ειχα!!
οκ , μπορει να μην ειναι η τελεια , να της λειπουν κατι ηλιθια σχολια που ζηταει αλλα…
[SIZE=“6”]ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ!!![/SIZE]
ΠΟΥ Η NOTTINGHAM FOREST ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ CHAMPIONSHIP!!!
ΞΑΝΑΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ (ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE)
Που βρήκα ομάδα εργασίας για ένα μάθημα και έτσι ξανααποκτώ ελπίδες να το περάσω!!!
Συμφορουμητη, πρεπει να την δεις! Εστω μονος σου…
που την εκανα 2 ωρες νωριτερα !
που θα πάω μετά από αιώνες να παίξω μπασκετάκι!!!
Που μπορεί να βαριόμουν να κάνω μάθημα όταν ήρθε νωρίτερα η καθηγήτρια, αλλά τώρα έχω όλη τη μέρα ελεύθερη και παίζει να πάω για basket
Επιτελούύύς
που τελικα ξεκιναμε 21 και θα παω χαλαρα κις !!!