Μου αρέσει

πάτα πάνω στη λέξη link:!: …:roll:

damn!thanks!

καντο ιταλικ ή μπολντ να το καταλαβουμε και μεις οι αρχαριοι!8) :stuck_out_tongue:

εντιτ:ωραια και πως ακριβως το κατεβαζεις??

Που εβγαλα επιτελους την υλη της φυσικης…8)

δεν τα κατεβαζεις πατας πανω σε αυτο που θες και βγαζει σε pop-up μετα τις επαφες που ειναι online (πρεπει νασαι και συ προφανως online) και επιλεγεις με ποιον θα παιξεις…

τερμα το offtopic:-s

λιγο οφτοπικ ακομα και σταματαμε!:stuck_out_tongue:
δεν μπορεις δηλαδη να τα αποθηκευσεις μονιμα στο μσν?

Η σειρα Father Ted.

Βρεταννικο χιουμορ και δη καμμενο.Ο,τι καλυτερο!!:stuck_out_tongue:

nope, πρεπει να το τρεχεις καθε φορα αλλα νταξει, να ξεφευγουμε απο τον ρουφιανο τον ναρκαλιευτη που δν νικαω με τπτ :stuck_out_tongue:

Πρασινα ανθρωπακια που εκρήγνυνται.:frowning:

ουτε εγω!!!@$@!%$%!

ποτέ ομως???:lightsabre: :dunno: :o :x

ον τοπικ:μου αρεσει που μετα απο τοσα χρονια στο πρωτο μου μπανιο δεν καηκα!!

που θα παω γηπεδο αυριο…σημερα… δν ξερω :stuck_out_tongue:

σε μισω ρε φιλε!!εγω δουλευω!αλλα μου αρεσει που την κυριακη στο ρεπο μου θα το παρουμε μεσα στο σεφ!

hahah μπορείς να μισείς και εμένα:p Αντέ μωρή Πανάθααα:!:

λες να σε πετυχω?:lol: :lol:

ks9 κανονισε την πορεια σου και συ!!χεχε!

αντε μωρη τρελλα!!του λουστη,μια φορα θα ειμαστε τοσο ατυχοι να εχουμε τετοια ποσοστα αστοχιας!!(και ειδικα σε ελευθερα σουτ)

Eλπίζω πως όχι:p

ναι αλλα στενοχωριεμαι που θασαι δυστυχισμενος και θα πηγαινεις μονος σου σαν την αδικη καταρα:p

που αγνωστος μου εδωσε εισητηριο μετρο με το που βγηκε απο τη σταση…

μου αρεσει επισης που πανω στα χτυπητηρια (ή οπως λεγονται) των εισητηριων βλεπω πολλα εκγυρα ακομα εισητηρια αφημενα για τους υπολοιπους…μπραβο μας!!

Αυτη η αλληλεγγυη με εκανε να νιωθω περηφανος μετα απο πολυ καιρο…δν ξερω γιατι :-k :slight_smile:

Ε ναι, ετσι οπως ειναι πλεον με τα εισιτηρια της 1μισης ωρας, πολλοι το κανουν αυτο για να μην πανε τσαμπα.
Και καλα κανουν.:slight_smile:

H μεταθεση μου :smiley:

Καλη θητεια στον αποπανω.:slight_smile: