riot!
Κομματαρα απιστευτη οχι αστεια .Σας εχω πει ποσο μεγαλος φαν του VV ειμαι;
The path ρε και τα μυαλα στο μιξερ ασε που με το beautiful εχω σκοραρει εξωσυζυγικα καναδυο φορες…#-o ΟΧΙ ΓΥΝΑΙΚΑ …μη βαρας!!!..να, λεω καμια μαλακια να περασει η ωρα O:)
Να πετάω άκυρα και να γελάω με τις φάτσες των άλλων!!!:vibrate: :oops:
που πάντα βρίσκεται μια όαση στη μέση κάθε ερήμου…κανόνας.
μια απο τις καλυτερες μπαντες του κοσμου οι Children Of Bodom!
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=57&page=52
Γουσταρω οταν τετοιες αργιες γινονται αφορμη να δεις ατομα που χεις καιρο να δεις λογω υποχρεωσεων και να περασετε και γαμω…
Μου αρέσει που όταν εγώ λέω rock/metal εννοώ από Enya μέχρι Dodheimsgard και από Archive και Green Day μέχρι No-man, SunO))) και Satriani…
Και αστους άλλους να ψάχνονται για το τι είναι rock,τι είναι metal και τι όχι:lol:
Εεεετσι…
:yahoo:
Nαι αλλα δεν εχει ακουσει ακομα το thundersteel
Είναι σε καλό δρόμο anyway!
βρε δεν κανετε καμια κολοτουμπα λεω εγω! :lol: :lol:
-
Ο γιός μου
-
Ο άντρας μου
3.Ο srv
4.Oi led zeppelin
5.Η ΠΑΝΑΘΑ
6.ΟΙ AC/DC
7.Να είναι καλοκαίρι να φτιάξω την φράπα μου να βγω στην βεράντα απογευμάτι να έχει πανσέληνο και να ακούω τα αγαπημενα μου κομμάτια έχω φτιάξει ενα σιντι με 20 το χω λειώσει στο παίξιμο
8.Να κοιτάω παλιές φωτό μου και να διαπιστώνω πως είμουνα πως έγινα και πως θα καταντήσω
αλλά μόνο εξωτερικά διότι εσωτερικά παραμένω οπως και προ εικοσαετίας
9.Το paranoid των black sabbath ηταν το πρώτο ροκ κομμάτι που άκουσα
10.Να την βγαίνω στους πάσης φύσεως οπαδούς της μάρως λύτρα της κέλλυ κελεκίδου του κώστα μαρτάκη του διονύση μακρή και γενικώς σε όσους έχουν το θράσσος να λένε οτι εκπροσωπούν το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι…
Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΗΛΩΝΩ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΤΕ ΤΟΝ SLASH ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ
Ξεφτέρι σε κόβω όμως, τους ξέρεις όλους απ’ έξω!!! :lol:
Γτ κάνεις στον εαυτό σου αυτό το κακό; :-k :lol:
Ρε ουστ!!!
O Θρυλος και η Manchester (πικρααααα). 8)
Ώπα δεν το 'ξερα, δικός μου είσαι κι εσύ! :thumbup:
Αλήθεια γιατί τις περισσότερες φορές οι οπαδοί του γαύρου είναι και Man Utd??:-k
Ασε ρε γαμω τη Μιλαν…
Παντως αυτο το βλαμμενο ο Κριστιανο τιποτα δεν εκανε σημερα που τον χρειαζομασταν. Τσαμπα το ονομα.