Μου αρέσει

Να έρθεις. Αλλά θέλουμε και τον φίλο σου μαζί. Αλλιώς δεν έχει σούζες. :-s

τελεια…

O Planet rock…

αυτο…

Ο Γιάννης Αγγελάκας και οι Επισκέπτες προγραμματίζουν τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις…
Ιδού οι πρώτες από αυτές:
*
MONH ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1 Ιουλίου 2008
ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ – ΑΘΗΝΑ 17 Ιουλίου 2008
*
Η προπώληση των εισιτηρίων για τις εμφανίσεις τους (20 euro) θα ξεκινήσει την επόμενη Παρασκευή 6 Ιουνίου στα:
ΤΙCKET HOUSE Αθήνα, Πανεπιστημίου 42, 210 3608366
ΤΙCKET HOUSE Θεσσαλονίκη, Μητροπόλεως 102, 2310 264880
Online sales: www.ticketpro.gr

το 48ωρο αφιερωμα στους λινκιν παρκ στο mad radio106,2!! \m/

…Που είχα ξεχάσει οτι απο τα χριστούγεννα με περίμενε για το καλοκαίρι το τελευταίο βιβλίο του μικρού Νικολα. Για την ακρίβεια μου αρέσει που το ξέθαψα!!! :yahoo:

η τηλεπάθεια:lol:
some things never change

Η νεα διαφημιση της Hitachi για τα πολυεργαλεία της…Δεν υπάρχει…:lol:

Οι καινουριοι Disturbed απο την αρχη εως το τελος

Γιατι οι παλιοί γιοκ?:-k :stuck_out_tongue:

Οι πολυ παλιοι ναι.Αν και το παλιο με το καινουριο ειναι σχετικες εννοιες

Η ταινία (μικρού μήκους) Vincent του tim burton :respect:

Ναι φάση έχει

που ηχογραφω το πρωτο μου ντεμο!!!γεα!!! \m/

¶ντε και πλατινένιο :slight_smile:

Που πλησιάζουν σιγά-σιγά οι διακοπές και επιτέλους θα γίνει εξόρμηση στην Αθήνα για τις γνωστές καλοκαιρινές συναυλίες και φεστιβάλ. Βέβαια οι rocking χρήστες θα έχουμε την ευκαιρία (και επίσημα) να τα πούμε αρκετές φορές μέσα στον Ιούλιο 8) Θα μάθετε σύντομα πως και που :slight_smile: :smiley: Και μάλλον θα 'χουμε και δωράκια :-s :wink:

μπα δεν το βλεπω…ειναι πολυ μεινστριμ…δεν ειναι τρου…χαχαχα :stuck_out_tongue: #-o

Που για πρωτη φορα στη ζωη μου επιτελους εγραψα σωστη την αποδειξη στην αλγεβρα …:stuck_out_tongue: :!:

Όταν δεν έχω τι να κάνω να βλέπω το “Amelie” και να βάζω τα κλάματα στις πιο άκυρες στιγμές.
Που έβρεξε μόλις και μυρίζει “δροσιά”.
Να κάθομαι ξαγρυπνη και να βλέπω την ανατολή του ηλίου ενώ σε λίγες ώρες γράφω εξετάσεις!:slight_smile:

Moυ αρέσει που σήμερα δεν έχει ήλιο…πώς και πώς πέριμενα να έχει συννεφιά!:smiley: Και βρέχει κιόλας…ο αγαπημένος μου καιρός!:smiley: Τι ωραία, τι καλά:D (λίγο χαμηλότερη θερμοκρασία να είχε και θα τα’σπαγε η σημερινή ημέρα!)