Μου αρέσει

Αστα Αλοη,τελευταια εχω αρχισει να αποκτω αυτες τις κακες συνηθειες!Να δεις που θα παραγγειλω και καλαμακι καποια στιγμη!:stuck_out_tongue:

για το καλαμάκι βρέθηκε κοινή ονομασία.

κρεατόβεργα.

Moυ αρέσει που έχει το Euro και έχουμε κάτι να βλέπουμε στην τηλεόραση:D

εμενα δεν μου αρεσει καθολου, το ποδοσφαιρο με αφηνει παντελως αδιαφορο

προτειμω να ακουσω για υπερμυριωστη φορα ολη την δισκογραφια των μεταλλικα

:slight_smile: η σημερινή μέρα διάολε!:slight_smile:

1/7: Τέλος εξετατιστικής, γενέθλια και DC γαμώτο!!!

που αυτο το μηνα τα οικονομικα μου πηγανε μια χαρα…
το χε πει και το ζωδιο αλλωστε…:stuck_out_tongue:

Που οι γονείς μου είναι Παρίσι και αύριο θα πάω κέντρο, παίζει παραλία, το βράδυ σε ένα μεγάλο πάρτυ στο κέντρο με καμια 150αρια παιδιά, και θα γυρίσω στις 2 και θα πάρω τηλέφωνο τρεις φίλους που θα περιμένουν στην πλατεία και θα έρθουν σπίτι, θα δούμε ραμπο, θριλερ, κωμωδία και καρτουν της disney με πιτσες, gordons, μπισκότα κλπ μέχρι τις 8 το πρωι, που θα ανοίξω τα παντζούρια θα φτιάξω καφέδες και θα βγούμε στο μπαλκόνι

Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα το καλοκαίρι

Θα το τσούξετε λέμε! :lol:

Θα έπρεπε να σου τη σπάει που οι γονείς σου είναι Παρίσι και δεν είσαι κι εσύ!

ε,πάει ανάλογα με τις τρίχες.

Τι διαφορά έχει το gordons απ’τη μπύρα? Απλά τυχαίνει να έχω 15 μπουκάλια στο ψυγείο γιατί τα πήρα μια και καλή τη μέρα που έφυγαν οι γονείς μου και έχουν μείνει αρκετά :stuck_out_tongue:

Όσο για το καρτουν θα το βάλουμε κατα τις 6 που θα χουν τελειώσει οι υπόλοιπες απλά για να παίζει κάτι η tv :stuck_out_tongue:

Όχι γιατί επειδή δεν πάω Παρίσι για 4 μέρες, σαν ανταπόδωση μου υποσχεθήκανε Ρώμη-Φλωρεντία-Βενετία δύο βδομάδες :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

τα gordons απ’τη μπύρα?
τίποτα,ίδιο πράμα.

Δεν έχω πάει, αλλά Παρίσι και ξερό ψωμί γαμώτο! Κάποια μέρα θα γίνει η μεγάλη επιστροφή του φρίδομ στο Σηκουάνα!

Ίδιο volume δεν έχουν? Άσχετα απ’το ότι η μπύρα κάνει χειρότερο μεθύσι (αααν κάνουν τα gordons :p) και ότι φουσκώνεις.

Τεσπα σορρυ που δεν πίνω 800 μπύρες από 15 χρονών

τυχεροί όσοι γάλλοι διαβάζουν ρόκιν.

Όπου γάλλοι=γαλλίδες. Μη γίνει καμια παρεξήγηση :-s

ήθελα καιρό να σε ρωτήσω αν εκπαιδεύεις σκύλους.απορία:-s

Καμία απολύτως.

Παγωτομανια και δύο μπάλες φυστίκι - φουντούκι.

:yahoo: