Δεν ξέρω ποιός είναι φλώρος, αλλά το γιαουρτάκι που τρώω αυτήν τη στιγμή είναι super !!!
που υπήρχε στο ψυγείο ένα παγωτό σκανταλ και το τσάκισα. Σπάνια μου αρέσουν τα συσκευασμένα παγωτά, αλλά αυτό είναι πολύ ωραίο. Εχει γεύση φυστικι και σοκολάτα. Και έχει και ολόκληρα φυστίκια μέσα. Heavy metal φαση.
Θα πηγαινα μαλλον βραχακια μ ‘‘παρεα’’(sic αλλα ειμαι λιγο δουλος…),αλλα καλυτερα τωρα…δεν θα τη παλευα…
και γω τρωω ξυλακι τωρα!μας επιασε μια λιγουριτσα για κατι γλυκο και δροσερο η μου φαινεται??
εντιτ:ρε πορκο και συ md σαν εμενα εισαι?
Φίλε Παναγιώτη, εχθές παρέλαβα, έαν βάζο γλυκό κεράσι, απο τη Πέλλα,το έχεις δοκίμάσει σε παγωτό ??
Η κόλαση η ίδια, η μάλλον να φάς την κόλαση στο κουτάλι σου.8)
ρε μαγκες ξεκολλατε λιγο τωρα χωρις πλακα.ειμαι σε φαση διαιτας!
Δίαιτα και !@#!@$ , εγώ πάω να χτύπήσω μια ΙΟΝ που έχω στο ψυγείο.8O
καλα καλα…οταν δεις την κοιλουμπα μου θα αναθεωρησεις και για τις ιον και για το γλυκο κερασι!
ε τα σπας τώρα. τα γλυκά κουταλιού είναι απίστευτα, και ο συνδυασμός με παγωτό είναι θαύμα.
μιας και ανέφερες τώρα γλυκά κουταλιού, το αγαπημένο μου είναι το καρύδι (α ρε μάνα Θεά, όποτε έρχεται σπίτι όλο και κάτι φέρνει μιας και τα πετυχαίνει!!). Το πιο κουλό πάντως που έχω δοκιμάσει είναι γλυκό κουταλιού από ελιά… Στην Κω είναι στάνταρ. Αλλά η γεύση του έτσι και έτσι.
Έλα ρε συ, νέο παιδί είσαι, η κοιλία φέυγει !
Ελιά δεν έχω δοκίμάσει, αλλά το καρύδι είναι top !! Επίσης, τα αγαπημένα μου είναι, το σύκο και το κυδώνι !
Προσκυνώ.
βύσσινο, νεράτζι, περγαμόντο, φιρίκι.
θεία απ το χωριό.
σκατα,θελω κ γω τωρα παγωτο…
κερναω ξυλακι!
οι υπολοιποι ειπαμε κομμενες οι κουβεντες με τα γλυκα!εχω κυδωνι στο ψυγειο και να…με φωναζει!!!
εδω που τα λεμε δεν ξερω τι μου αρεσει…κάτι πιο ευκολο???:-k :-k :-k
Να βλέπω [SIZE=5]ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup:[/SIZE]
…και μαλιστα πολυ που χθες πηγα μικρολιμανο για ποτακι και σε καθε τραπεζι ειχε μια καρτα σε στυλ αφισουλας με l.p.!!!
και καβατζωσα 5-6
Wild Thing είχες πάει?
οχι στο κοκoυν!!ειχε και στο wild things?
επισης μαρεσει που εχει mad x rays λπ στο μαντ!!συντονιστειτε!!
μου αρεσει το δημοκρατικο πνευμα που υπαρχει στις φιλιες!!! παντα σε ρωτανε αν θα κανεις κατι, αλλα στην τελικη αποφασιζουν αυτοι…για σενα…:!: