Μου αρέσει

το in the shadow of our pale companion…ελεεινά πολύ όμως!

Ο αρχοντας ο JAMES! Βλέπω βιντεακια στο youtube. Για μενα είναι το απολυτο ρισπεκτ. [SIZE=“3”]ΘΕΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ!!!:respect: :metal: [/SIZE]

:? :? :?
:-k

:roll:

ειμαι σιγουρος πως αναφερεται στον Blunt

μηπως λεει αυτον τον τζειμς που επαιζε προχθες στο ελληνικο λαιβ?

Μπορεί να εννοεί κι αυτόν

@ dark_of_the_sun, mrwhatsisname & |WISE| :

Ενας είναι ο James! (αφου είπα θεός μοναδικος αξεπεραστος, είναι ολοφανερο ποιος ειναι…):stuck_out_tongue:

Τζέημδες υπαρχουν πολλοι, Hetfield ομως ενας!!!:respect:

http://www.facebook.com/people/John_Hetfield/820761167

μα ο Hetfield είναι θνητός, κοινός, ξεπερασμένος!!!

8O :o Ποιος τις διαδίδει αυτές τι φήμες??

φωτιά θα πέσει να μας κάψει…:papas: :papas: :papas:
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

οn topic: μου αρέσουν τα εμοτ στο msn…

ο Μαλεζάνι,ανέκαθεν,αληθινή ιστορία.
κείθε που τα έχωνε σε βλαμμένους και δημοσιογράφους είναι η μεγαλύτερη στιγμή προπονητή ελληνικής ομάδας την τελευταία 5ετία:D

ο αλέφας είναι θεούλης,όχι απλός προπονητής

:lol2: εκατο “κάτσο” είχε πει…:lol: πολύ φάση.

μιλάμε για μεγαλη μορφή ο κυρ-Νικολας:lol:

Τί θα κάνουμε σήμερα;

Φέρε έναν μουσαμά, θα πιάσω εγω το πινέλο-μούσι του και θα ζωγραφίσουμε!

Μου αρεσει το καλοκαιρι,η παραλια,το μπανιο,να διαβαζω κομικ,να ασχολουμαι με κομικ,να γραφω σεναρια,να ζωγραφιζω,να σκιτσαρω,να ηρεμω,να ειμαι ο εαυτος μου,να ειμαι με φιλους,το καλο φαγητο,να συζηταω,να κανω διακοπες,να περναω ωραια,να ακουω τη γνησια καλη σκληρη ροκια,να ακουω την “κλαυτη” οπως λεω κιθαρα,να γραφουν με ελληνικα και οχι με greeklish

να δουλευω…

ΜΕΓΑΛΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΘΕΕ JAMES, εδω σου τη λένε!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: Δε χρειάζεται το πινελο-μουσι ο θεός Jaymz για να ζωγραφισει!:stuck_out_tongue: “Ζωγραφιζει” ετσι κι αλλιως.:respect:

Επισης, μου αρέσει που πήρα καινουριο Hi-Fi:D

βεβαια ήθελα ένα μεγαλυτερο, με κάτι τεραστια ηχεία,που άμα το βάλεις τέρμα τα γκαζια ακουγεσαι μεχρι την Ιαπωνία:p αλλά ήταν ακριβοτερο.

Που έφαγα ένα πιτόγυρο πριν κανά μισάωρο και που μπήκαν 6 μπύρες στο ψυγείο ως “σουβενίρ” μιας συνάντησης…
:smiley: :smiley: :smiley:

well…a bit stunning huh?#-o :lol: :stuck_out_tongue:

βασικα δεν εννοω οτι αρεσει να δουλεβω…απλα συνεχιζα το ποστ του απο πανω μου…

Το σενάριο, της σειράς , Κων/ντίνου & Ελένης είναι όλα τα λεφτά λέμεεεεεε εεεε εεε εε ε !!!