Μου αρέσει

Η επιστροφή του τόλκι!
για καφέ πήγαμε μωρέ…αμέεεσωωωως!πφ!

Ουτε λιγο σεκς δηλ?Πφφφφφφφφφφφ

Α στα διάλα ρε!

γαμωτο, το avatar αυτο με σκοτωνει ρε…αφου διαβαζω αυτα που λει και μετα, ως φανατικη του μπομπ και τς παρεας ειδικα του πατρικ, βλεπω την εικονα του και φανταζομαι οτι τα λεει αυτος. και γελαω. γελαω και οταν βλεπω εκεινη την γαματη εικονα που ειναι δυο κοπελες και η μια με το ροζ σοτσακι ισιωνει τα μαλλια της ξανθιας με το σιδερο. καθε φορα που ερχομαι, κοιταω πρωτα αυτη την εικονα που μου φτιαχνει την διαθεση και ολα ειναι καλα!!! αι λοβ ιτ.

Ναι είμαι γαμάτος

…ψωνιος…

Και λίγα λες. Χώσε κι άλλα, μη σε τρομάζει η ταμπέλα “μοδεράτορας”, είμαι εγώ εδώ!

ο φρανκ ζαππα(μουσικα παντα…)

αχ με προστατευεις? που σε ρε οταν με κυνηγανε οι μαγαζατορες…:stuck_out_tongue:

που ο κοσμος ντρεπεται το σεκς και τοονομαζει καφε…

Φρίδομ ο προστάτης όλων των κορασίδων

o προπέρσινος (νομίζω) δίσκος του Γιάννη Χαρούλη,χειμωνανθος

…οι παλιες ατακες ελληνικου κινηματογραφου… τρελαινομαι αλλα ωραια ειναι και εκεινη που ελεγε η ντενυ στην φλωρα (δυο ξενοι) - ασε μας απο κει μωρη! που οταν ακους καμπανα ξαπλωνεις κατω νομιζοντας οτι εχεις πεθανει-

ναι οκ…το εχω καψει…

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΔΑΝΙΑ!!!

Είσαι τρελος; Σκέψου κ εμένα που κρατούσα το φανάρι!

Που κατάφερα και ξύπνησα νωρίς (10.10) και νιώθω την μέρα μεγαλύτερη! Βέβαια φοβάμαι μήπως αναπληρώσω τον ύπνο το απόγευμα και βαριέμαι να πάω γυμναστήριο. :stuck_out_tongue:

Bρήκα να κατεβάσω Primordial & Iced Earth συναυλίες…
Φετινές από Graspop…:smiley: :smiley:

η λεξη προβοκατσια

είναι γενικά της μόδας

Οντως και ειναι και πολυ ευχρηστη.

Καλό ταξίδι άλεξ!-.-
Τι φανάρι κράταγες μωρέ μικρέ???(μουχαχαχα)

Ον τόπικ,μου αρέσει που φεύγω μεθάυριο!