Aυτό είναι το revolutionary girl Utena??plz do tell…
Fuck yeah:D Και γαμώ τις σειρές και ειλικρινά δε περίμενα τέτοιο σοκ, ειδικά σε μια εποχή που είχα λίγο ξεκόψει με τα anime επειδή δεν έβρισκα κάτι να μου τραβά το ενδιαφέρον. Πάρε το θεικό opening
omg…
Huh?
:evil: be aware:evil:
Που έχω πάρει γυφτέ χρωματάκι ξανά μετά από 4-5 χρόνια.
Το βράδυ όμως απ’ το κάψιμο μπορώ να εκμεταλλευτώ τις 2 από τις 4 δυνατές στάσεις ύπνου 
Κάτσε, 4 δυνατές στάσεις? Ανάσκελα… Πλάγια… Μπρούμητα… η τέταρτη ποιά είναι? :-s
( ανάποδα απ’ το ταβάνι, όπως οι νυχτερίδες?? 8O )
Εκτός αν ειναι ninja, θαρρω πως αναφερεται στο πλαγια 2 φορες.
Σαπφώς.
Οι πλάγιες μετριούνται δύο φορές γιατί μπορεί να 'χεις καεί στο ένα χέρι.
ωωωω looks excellent…είναι αυτό με το κορίτσι που ήθελε να γίνει πρίγκηπας ή καμία σχέση?
Όχι ακριβώς αλλά κοντά έπεσες. Μάλλον απλά θυμάσαι λίγο στραβά το σενάριο, αλλά πάνω κάτω εκεί πάει. Δε το έχω τελειώσει όμως ακόμη, οπότε no spoilers please.
Δε το χω δει ακόμα…πρέπει να πάρει σειρά μετά τα 12897θ392-87493795 περίπου που εκκρεμούν…
[FONT=“Comic Sans MS”]Τι είναι αυτά που βλέπετε… :lol:
Δείτε Nodame Cantabile!
Έχω άλλα 16 επεισόδεια για το 26 και μετά πάω για το live action! Είναι τόοοοοσο καλό![/FONT]
Που εφτιαξα το πικαπ μετα απο 1 μηνα αχρηστίας. Εχω βαλει το Λοαδ και χωνει.
Το κορίτσι που ήθελε να γίνει πρίγκηπας? Τι περίεργα είναι αυτά?
Λίγα λόγια για την Utena κοπελιά
Α καλά, αν πήγες και εσύ σε J-doramas, πραγματικά το μόνο που μένει να δώ είναι να φανατίζεσαι με bishonen8O 
που σημερα δεν χτυπησε το ξυπνητηρι.
Μου αρεσουν οι Halloween και ο Draiman.Ετσι επειδη οτι θυμαμαι χαιρομαι.
Επισης μου αρεσει που γιορταζει η αδερφη μου και μου δινουν και μενα λεφτα οι γιαγιαδες δηθεν για να μη ζηλευω.
[FONT=“Comic Sans MS”]j what? δε ξέρεις τι λες ε… 
Μου αρέσει η 4η του DnD! Μου έκαναν δώρο το player’s handbook σήμερα!
[/FONT]
Που είναι ημιαργία, θα την κάνω νωρίς από τη δουλειά και μετά παραλία και αντιηλιακό.
ειναι ημιαργια?γτ?
γιατί ειναι η πιο νεκρή εβδομάδα του χρόνου και όλα υπολειτουργούν