Μου αρέσει

γαμωωω !!!

ρε πουστη δεν γινεται να τους δουμε ελλαδα :frowning:

Που για πρώτη φορά μετά από καιρο ξυπνάω πριν τις δύο και μάλιστα στις 10 παρα.

Το gigantour dvd (2005) που μου πήραν δώρο…:smiley:

Ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω.

Να καθαρίζω το σπίτι μου και να το θαυμάζω :slight_smile: Πσσσσσσ φυσάει κι ένα ωραίο αεράκι και κουνιούνται τα δεντράκια έξω και το σπίτι μου είναι τόσο καθαρόοοοο!!!

Ας μη γίνει σκατά σε χρόνο 0 πάλι… :cry:

κανονικά αναλογικά πρέπει να έρθω εγώ κ να αρχίσω να σου πετάω σκουπιδοσακούλες με τι λέξη σπαμ τυπωμένη σε χαρτάκια μέσα…

έτσι για να είμαστε πάτσι. κ εγώ καθαρίζω εδώ μέσα, αλλά…

Μα ον τοπικ πόσταρα. Στο “μου αρέσει” δεν είμαι; (Κάπου έσφαλλα ε;).

Πάντως για να σου κάνουν παρατηρήσεις για σπαμ ΚΑΙ στο οφφ τοπικ, σε θρεντ όπως το μου αρέσει και το σε είδα και ξέρω γω, που είναι χαλαρά/ψιλογεμάτα σπαμ, πρέπει να είσαι πολύ αγαπητός ε; Ή να είσαι 10 ώρες τη μέρα μέσα και να σπαμάρεις. Το δεύτερο δεν το κάνω, οπότε… :slight_smile:

έτσι όπως τα λέει ο Ντέξτερ

δεν είναι παρατήρηση για σπαμ στο οφφτόπικ. είναι απλή αναλογία… δεν με καταλάβατε, δεν πειράζει όμως…:wink:

Μοντε σαν μοδ αυτο πρεπει να κανεις. Αμα σου ερχεται μεγαλος ο φορτος εργασιας μπορεις απλα να αποσυρθεις.

Και αυτο με το σπιτι δεν ηταν και η καλυτερη παρομοιωση.

Ουφ, δεν το πιάνω. Αλλά μάλλον δεν είμαι ποιοτική -αναλογικά- γιούζερ. Αυτό θα φταίει. Αν θέλετε κάτι (όλοι οι mods, όχι συγκεκριμένα εσύ) από πμ :smiley:

Έτσι είναι οι ιδιοφυίες.
Αναγνωρίζονται μετά θανατον…

Ριχτε ποντους στο δεχτσα να ψηλωσει:!:

μου αρέσουν τα brownies με γέμιση βύσσινο παρέα με παγωτό ferrero roche

ούτε ένα (κακό) αστείο δεν μπορεί να κάνει κανείς τελικά…

ουφ.

Εσένα δε σε κράζω γιατί έχεις προκλητικά χειλάκια :oops:

Γιατί όχι? :-k
Εγώ μόλις έκανα…

Μη λες τέτοια, γιατί άρχισα τα ψωμιά με τις νουτέλλες παρέα με μαρμελάδα φράουλα :stuck_out_tongue: (πανω σε κέικ ακόμα καλύτερα)

μου ααρέσουν τα brownies που ΔΕΝ έφαγα, λόγω της καλής παρέας κ της εξαιρετικής συζήτησης…

Αγαπάμε τα γλυκά. Πιο πολύ αγαπάμε αυτούς που τα σερβίρουν (δωρεάν, ε). Και, ναι, αν η παρέα είναι καλή, τότε η απόλαυση είναι ακόμα μεγαλύτερη.