το παραμύθι ότι εμποδίζω τη σωστή λειτουργία του φόρουμ και παραβιάζω κανόνες και μπλα μπλα μπλα:)
Αυτες ειναι μπουρδες για να εχουμε να λεμε…
Κοιταμε πρωτα να μην παραβιαζουμε βασικους κανονες στη ζωη μας και μετα ερχονται κανονες σε φορουμ και αλλα\ες τετοιες ομορφιες.Οταν δεν καλυπτουμε την πρωτη προυποθεση ολα τα αλλα ειναι…
όπως?
Για τον καθενα μας ειναι διαφορετικοι
α γεια σου.
…η υπεροχη ibanez που πηρα!!!
Το καινούριο μου λάπτοπ 
300 ευρά απο το Saturn?:lol:
τελείωσαν με τη μια ρε γαμωτο αυτα…
μπα, μάλλον 1000 ευρά απ’ το πλαίσιο. Το παλιό χθες τα 'παιξε. Τώρα πια βγάζει μια μπλέ οθόνη. Δαπίτικο θα 'ταν
Που τελείωσε η εξεταστική!!!
I’ll agree with that!
Να μου λενε ψεμματακια ιν μαη φεης, να ακουω ανακριβειες για πραγματα που με αφορουν κι αλλα τετοια ομορφα. Ειναι θλιβερο να βλεπεις ανθρωπους που εκτιμας κι αγαπας να επηρεαζονται και να περιβαλλονται απο σιγανοπαπαδιες, δηθεν φιλους και Φαρισαιους.
Πες μας τι άλλο σου αρέσει
γραμματεις? οχι?
Μου αρεσουν επισης τα σοφτ κινγκς και οι καναπεδες.
Προστυχο ακουστηκε αυτο αλλα οχι.
Ουτως η αλλως, προστυχο ή οχι, δε μας νοιαζει τι κανεις μονη σου στο σαλονι σου.
Μας νοιαζει?
Πες μας Βάκιλλε τι κάνεις ΕΣΥ στο σαλόνι σου.
Πολύ καλά περνώ
Στον καναπέ μου εγώ
σου αρέσει?τι λες?χαζό είσαι?
Μένα δε μου αρέσουν αυτά,θα έλεγα ότι ταιριάζουν στο θρεντ “μου τη σπάει”.
Το κορυφαίο είναι το “είσαι χαζούλης γιατί έκανες αυτό κι αυτό” και εσύ λες “ώπα,είσαι σίγουρος ότι εγώ έκανα αυτό κι αυτό?” και σου λέει “ε,ναι,έτσι λένε οι προφητείες” κι εσύ λες “ε,ναι,αλλά εγώ έκανα αυτό κι εκείνο” και στήνεσαι στον τοίχο και μπουμ μπουμ μπουμ.
Ε βασικά,στα @@ σου ξέρω γω.
Καλή διάθεση για κουβέντα και αναδρομή πάντα υπάρχει αρκεί να μην είναι μπολιαζμένο το μυαλό με ψέματα και ανακρίβειες.
Ωραίο και σοβαρό ποστ ρε γαμώτο!