Μου αρέσει

πως λεμε καρετα καρετα.ε μερες μερες.προς εξαφάνιση

Από τα χειρότερα είδη μάλιστα! Για αυτό χαίρομαι που έμειναν μόλις 83 μέρες μέρες!!!

#-o#-o Αυτά παθαίνει κανείς από υπερβολική χρήση του quick reply, με τυφλό σύστημα και δίχως να διαβάζει τι έχει γράψει:p:p Τschüs!!!

Είναι τα άτιμα! Ένα λεπτό animation χρειάζεται εκατοντάδες σχέδια…!

Ποιό βιβλίο? Dritz? (προσοχή, μιλάς με έναν Dragonlance fan!)

Α, και μια που έχεις πάλι ίντερνετ, κάνω quote κάτι που έγραψα τις προάλλες στο μου αρέσει σχετικό με σένα! :stuck_out_tongue:

…Αυτό το “stou diaolou to kerato” που λέει η Νεφέλη στην τοποθεσία της…! Τα σπάει!!! 8O

Που επιτελους μετα απο καιρο υπομονης βρεθηκε στα χερια μου το παρακατω dvd(leper,deathster και λοιποι συναδελφοι τσεκαρετε το)

ω!σε ευχαριστώ πολύ!
Είναι η κλασική απάντηση στην ερώτηση “που είναι η Λυκόβρυση?” :stuck_out_tongue:
Σχετικά με forgotten realms…το Homeland διαβάζω για να καταλάβω και τι παίζει, γιατί είμαι λίγο άσχετη!
Ζήτω ο Ντριτζτ!!

Που δεν έχω σχολή σήμερα και αύριο! :smiley:

γτ??

εμενα μου αρεσει πιο πολυ που θα δω την τριφυλλαρα με την ησυχια μου!:p:wink:

Οι πιο πολλοί είναι έκτακτοι καθηγητές και δεν έχουν έρθει ακόμα…

Που αύριο έχουμε εκλογές για 15μελες κ θα χασουμε 2 τεστ!:yahoo:

lol θα τα δωσεις την παρασκευη…

Η μουσική που με κάνει να κάνω delete σε όλα τα προβλήματα και τα άγχη!!:band::rockon:

Που αύριο τελειώνει η εξεταστική και αρχίζουν τα όργια 8)

το δεκαρακι που τσίμπησα από Γερμανία !!

:vibrate:=D>:trumpet::trumpet::yahoo::yahoo:

Που μπόρεσα και επεστρεψα στο φορουμ:thumbup::thumbup:

ποιος σε κράταγε μακριά μας ? 8O:-k:-s

Το γεγονος πως εξαιτιας καποιου προσωπικου προβληματος δεν εμπαινα γενικα στο νετ.:slight_smile:

Μ’ αρεσει που θα αλλαξω σιγουρα σπιτι! Ισως να μετακομισω κ μονος μ!!!

Οι συναυλιες εξω απο τη πορτα μου.

Ο Οκτωβρης εχει Disturbed , Atreyu, Story of the Year και Αs i Lay Dying και με κοστος κατω των 50 ευρω.

6:02 σε AYTO το video.

Άξιος

Μου αρέσει το παραπάνω βίντεο, το “Simple Man” και η φωνή του τύπου γενικά <3 <3 <3