μου αρεσει το κεφαλακι του ντεμον κλινερ!
Εμένα όμως μου αρέσουν οι γυναίκες, οπότε όχι. 
Το καταλαβαμε…Αλλα προσεχε μην εχει κανα προβλημα απο το πολυ το χαδι…το κεφαλακι…
Tα vista ειναι?
Το firefox ειναι?
Δεν ξερω, αλλα οταν παταω το ctrl 2 φορες γρηγορα μου βγαζει ενα quick search του google που πολυ το γουσταρω.
εχω ενθουσιαστει
Εχω προβληματα. το ξερω
Που έχω ξανά ποντίκι στο λάπτοπ μου!!!
Στα goodys, αν και δε βλέπω να με κρατάνε με τη ταχύτητα που έχω
Πάντως αφού έχεις ήδη μία και σπουδάζεις, εφόσον μπορείς να ζήσεις χωρίς δεύτερη θα σου πρότεινα να το κάνεις, για ευνόιτους λόγους 
Η δουλειά που έχω δεν έχει σίγουρο μισθό,μόνο ποσοστά,οπότε…
σε ποιο κατάστημα αν επιτρέπεται?:-k
[FONT=“Comic Sans MS”][SIZE=“2”]Πας στα goodys στην Ομόνοια… όχι αυτά στην Πειραιώς ,αυτά που είναι Πατησίων και Στουρνάρη, για την αίτηση (και τη συνέντευξη αν κατάλαβα καλά) και μετά αν σε πάρουν σε στέλνουν σε όποιο κατάστημα χρειάζεται/βολεύει. Καλή τύχη αν το επιχειρήσεις!
On topic…
Μου αρέσει το βιβλίο που διαβάζω τώρα ,Under the Tuscan sun. Και έχει ενδιαφέρον καθώς οι διαφορές με την ταινία είναι… πολλές προς το παρόν… (Μου αρέσει πολύ και η ταινία!).[/SIZE][/FONT]
που επιτέλους βρέχει…
το Jedi vs. Sith. Από τα καλύτερα comics ever!
Που ολοκληρωσα το πλανο μου για τα ραφτα στη νεα Eastpak αγου βρηκα και logo Bathory:lol:
Το γούστο του Χόκαμ στα άβαταρς.
o τυπος απο τους Σκελτερς που μιλαει μονος του…
που ο θεός είναι αστροναύτης
Εμένα μ’ αρέσει η ανατολή του ηλίου στον πλανήτη ¶ρη. Είναι ΟΜΟΡΦΗ
Ε ρε ψυχωση με τον Αρη…
Το Warflower.
Που εβγαλα ενα Σ/Κ με party.Μαζι μ’αυτο του Rocking ειχα και σημερα στο στεκι μου και περασα τελεια.Παντα τετοια.
Που με αφορμή το ποστ μου στο “9η Τέχνη” έκατσα και ξαναδιάβασα Slaine. Μα πόσο ΚΑΒΛΑ μπορεί να’ναι ένα κόμικ??? :twisted: