Μου αρέσει

:)σε νιώθω

ο συνδιασμός βεράντα-τσιγάρο-ποτό (αν και θα προτιμούσα το “βεράντα” να ήταν “αυλή”)

άμα είναι ψηλά η βεράντα είναι τέλεια!!!επίσης το να απλώνεις τα πόδια σου στο κάγκελο:)

Να χαζεύω στο internet μεταμεσονύχτια απολαμβάνοντας μια μπύρα.

να φτιάχνω τα νύχια μου.κι ας μου τη λένε όλοι

Είναι που ντρέπονται να παραδεχτούν οτι το προσέχουν κ οτι το θεωρούν κ σέξι απο πάνω! μουα-χα-χα μας έδωσα.

Μπακ ον τόπικ:

Να ξεθάβω αρχαία mp3 που άκουγα στο λύκειο και να τα ακούω πάλι.

heh.λες?

που την άλλη βδομάδα είναι -1 μέρα

Η Ζωή στην Πάτρα!

Ο τελευταιος 1,5 χρονος.

Οι ταχύτητες στη σχολή στην Πάτρα!

ο καπουτσινο απο τα evergreen στην πλατεια κοραη.
τους εχω δοκιμασει ολους στο κεντρο κ παμψηφει ειναι ο καλυτερος.

γενικά το evergreen είναι θεϊκό.i love it

Aυτό στην Στοά είναι?:-k

έξω από τη στοά.πάνω στην Κοραή,δίπλα από τα σταρμπακς

yeap…διπλο καπουτσινο σκετο με κανελα καθε πρωι και ξεκιναει η μερα οοοομορφα…
δεν βρισκεις μαγαζι να φτιαχνει σωστο καπουτσινο. ειτε καινε το αφρογαλα ειτε τον καφε ή και τα δυο.
θα πρεπε να ξερουν οτι η μερα δεν ξεκινα ωραια με μια καμενη γλωσσα εεε???

αχαχχαχα agreed:)

αυτο με την καμενη γλωσσα επρεπε να παει στο 8ρεντ “μου τι σπαει” συνεχιζω ον-τοπικ
μου αρεσει
-το βυσσινο γλυκο
-που η θεια μου η Αντωνια που ξερει τα καλυτερα κουτσομπολια του Ξυλοκαστρου
-που η θεια μου η Νοτα που ζηλευει τον θειο μου τον Ανδρονικο-ξυλοκαστρο κ αυτοι- κ του κανει φοβερες σκηνες οταν γυρναει απο τη λαικη.πατημενα 75-80 και οι δυο. αχαχαχαχαχαα

Που σήμερα πήγα να σηκώσω χρήματα από την τράπεζα για να πάω για ψώνια και εκεί που νόμιζα πως μέσα μου είχαν μείνει 30 ευρώ τελικά είχα 170 ευρώ :D:D

Το νέο μου αμάξι, που μάλιστα το πήρα τζάμπα, πληρώνοντας μόνο τη μεταβίβαση :smiley:

Που πιθανοτατα θα παω λονδινο βολτα το δεκεβρη…απο την αλλη δεν μου αρεσει(οφτοπικ δλδ) που θα πρεπει να μπω σε αεροπλανο 13 χρονια μετα ξανα…μπρρρ…

Η μηλόπιτα της μάνας μου :!: