Μου αρέσει

Το pm ενός απ’ το σχολείο μου.

gamwto mou! giati na se skeftomai akoma???..avril lavigne-when you are gone. ekei peftei to apisteuto klama

αχαχαχχ

Μου αρέσει το τέλος από το the cry of silence των Draconian που ακούγεται η θάλασσα…
Βασικά μου αρέσει όλο το τραγούδι!Ακόμα και το ψεύδισμα στο τέλος!!:lol:

Που τρώω σοκολάτες, καφέδες με πολλή ζάχαρη, κοακόλες, κρέπες και τέτοια σχεδόν κάθε μέρα και δεν παχαίνω :smiley: Ελπίζω μόνο να μην αρχίσω ξαφνικά :-s

Το avatar της dexter…

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να επιστρέψει ο Μικρός Νικόλας :slight_smile:

Σε πείσμα όλων των Ανιάν του κόσμου τούτου…:slight_smile:

Που επιασα πενα As I Lay Dying και Αtreyu :smiley:

που βρήκα το death to birth από Michael Pitt!γιουπιιι!

Κομματαρα ε?!!?!?

Και το last days ωραια ταινια (:

Ωπ…σοβαρά σου άρεσε?οι περισσότεροι τη βρήκαν βαρετή!:frowning:
Γαμάτο κομμάτι…και η ταινία ήταν πολύ ωραία!

Ξενερωτοι υπαρχουν πολλοι :Ρ

Εμενα μου την εδωσε λιγο το γεγονος οτι τα ονοματα και τα τραγουδια απο την ταινια δεν ηταν των Nirvana, αλλα οκ. Τους συγχωρω αφου υπηρχε το death to birth (:

Εμένα το μόνο που με ενόχλησε ήταν το ότι δε ρυθμίζονταν οι υπότιτλοι και πάσχιζα να τον ακούω όταν μίλαγε…:frowning:

…ο κρόκκος Κοζανης…με το κοτόπουλο…
Δεν είναι γαματο που τον λενε κρόκκο Κοζάνης???:slight_smile:

Εγω προτιμω τη ξενοφερτη ονομασια Saffron γιατι μου θυμιζει τον Χαφρον,τον εξωγηινο που πηδουσε την Κριστα Αλλεν ως Εμαννουελα που την ειχαν απαγαγει σ ενα διαστημοπλοι στην ομωνυμη σειρα,μια φορα κι εναν καιρο.

To Layout του Lateralus των Tool που εχω μπροστα μου αυτη τη στιγμη.Ο ορισμος του τελειου.

Αχ…Αναμνήσεις…

… που μπαινει ο Νοεμβρης!:roll:

Σημαντικοτατος μηνας!

η τεκιλα και η scarlet johansson

…το Death Magnetic… ναι, ξέρω, αργοπορημένα, αλλά σήμερα το πήρα…

Η Πάτρα.Και που αναχωρώ σε λίγες μέρες.Και που τελικά θα χω και παρέα dark of the sun!