Το pm ενός απ’ το σχολείο μου.
gamwto mou! giati na se skeftomai akoma???..avril lavigne-when you are gone. ekei peftei to apisteuto klama
αχαχαχχ
Το pm ενός απ’ το σχολείο μου.
gamwto mou! giati na se skeftomai akoma???..avril lavigne-when you are gone. ekei peftei to apisteuto klama
αχαχαχχ
Μου αρέσει το τέλος από το the cry of silence των Draconian που ακούγεται η θάλασσα…
Βασικά μου αρέσει όλο το τραγούδι!Ακόμα και το ψεύδισμα στο τέλος!!:lol:
Που τρώω σοκολάτες, καφέδες με πολλή ζάχαρη, κοακόλες, κρέπες και τέτοια σχεδόν κάθε μέρα και δεν παχαίνω
Ελπίζω μόνο να μην αρχίσω ξαφνικά :-s
Το avatar της dexter…
Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να επιστρέψει ο Μικρός Νικόλας 
Σε πείσμα όλων των Ανιάν του κόσμου τούτου…
Που επιασα πενα As I Lay Dying και Αtreyu 
που βρήκα το death to birth από Michael Pitt!γιουπιιι!
Κομματαρα ε?!!?!?
Και το last days ωραια ταινια (:
Ωπ…σοβαρά σου άρεσε?οι περισσότεροι τη βρήκαν βαρετή!
Γαμάτο κομμάτι…και η ταινία ήταν πολύ ωραία!
Ξενερωτοι υπαρχουν πολλοι :Ρ
Εμενα μου την εδωσε λιγο το γεγονος οτι τα ονοματα και τα τραγουδια απο την ταινια δεν ηταν των Nirvana, αλλα οκ. Τους συγχωρω αφου υπηρχε το death to birth (:
Εμένα το μόνο που με ενόχλησε ήταν το ότι δε ρυθμίζονταν οι υπότιτλοι και πάσχιζα να τον ακούω όταν μίλαγε…
…ο κρόκκος Κοζανης…με το κοτόπουλο…
Δεν είναι γαματο που τον λενε κρόκκο Κοζάνης???
Εγω προτιμω τη ξενοφερτη ονομασια Saffron γιατι μου θυμιζει τον Χαφρον,τον εξωγηινο που πηδουσε την Κριστα Αλλεν ως Εμαννουελα που την ειχαν απαγαγει σ ενα διαστημοπλοι στην ομωνυμη σειρα,μια φορα κι εναν καιρο.
To Layout του Lateralus των Tool που εχω μπροστα μου αυτη τη στιγμη.Ο ορισμος του τελειου.
Αχ…Αναμνήσεις…
… που μπαινει ο Νοεμβρης!:roll:
Σημαντικοτατος μηνας!
η τεκιλα και η scarlet johansson
…το Death Magnetic… ναι, ξέρω, αργοπορημένα, αλλά σήμερα το πήρα…
Η Πάτρα.Και που αναχωρώ σε λίγες μέρες.Και που τελικά θα χω και παρέα dark of the sun!