Μου αρέσει

Ε , ειστε ψυχακια !!!:lol:

Οντως ειναι κορυφαια!!!:smiley:

Εχω κατι γνωστους στην ΑΣΟΕΕ που ασχολουνται με βενζινες και μπουκαλια. Θες κανα κονε?? :lol: :lol:

Βενζινα! Πωπω, μονο ετσι θα μαστουρωνα. Τι χασισια και μαλακιες.

πρόσεχε… μπορεί να παρεξηγηθεί αυτό που ήθελες να πεις!!!:lol: :lol:

πώς τα διαστρεβλώνεις όλα όμως !8O :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

και φαντάσου δε τα έκανα edit!!!:lol: :lol:

Να, είδες tolkki;; :stuck_out_tongue: Υπάρχουν κι άλλοι fan! [-X
Βασικά είναι απ’τα πράγματα που ή αρέσουν πολύ ή τα απαιχθάνεσαι! Όπως με τη φωνή του Warrel Dane ένα πράμα, απ’ο,τι έχω καταλάβει! #-o :stuck_out_tongue:

Μουχαχα! :stuck_out_tongue: :lol:

Πεθαίνω λέμεεεεεεεεεεε!!! :smiley:

Πραγματι, οταν παιρνω ενα σι ντι, το πρωτο πραγμα που κανω ειναι να μυρισω το booklet…:smiley:

τελικά την ίδια ανωμαλία έχουμε όλοι!:lol:

Να κάνω μαλακίες και να με βρίζει ο freedom of rock:p :lol: 8)

Αν δεν ταιριαζαμε δεν θα συμπεθεριαζαμε…:lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue:

Και γω που νόμιζα ότι το πρώτο πράγμα που κάνει κάποιος είναι να ακούσει το CD είμαι ανώμαλος? :-s

Τα δικα σου σι ντι δεν ειναι για να τα ακους… Διοτι δεν ακουγονται…:stuck_out_tongue:

:-k :-k :-k :-k

το χειρότερο είναι να ακούς πρώτα το σιντι μετά να διαβάζεις το μπουκλετ και στο τέλος να το μυρίζεις! :?:?
:stuck_out_tongue:

Αυτή η μυρωδιά δε συγκρίνεται λέμε!

Άσε που είναι ακριβώς η ίδια μυρωδιά από το booklet που πρωτομύρισες μικρός και σου γεννάει μνήμες! :wink: :smiley:

Τα δικά μου CD είναι το απαύγασμα της ύψιστης τέχνης της μουσικής! Μόνο τα δικά μου! Οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί εκεί έξω, που δεν έχω αγοράσει ή δεν σκοπεύω να αγοράσω δεν αξίζει να ακούγετε! :stuck_out_tongue:

P.S. Θύμισε μου στο επόμενο meeting να σoυ φέρω ένα compilation… DVD. Για να στρώσεις! 8)

Ωχ, τι εχουνε να τραβηξουνε τα αυτακια μου…:frowning: :frowning:

Μ’αρεσει που μου πηραν δωρο καινουριο κινητο!Ουααααααααααα!:roll:

Και να φροντίσεις να το ακούσεις γιατί μετά θα σε εξετάσω! :lol: :lol: