ρε φιλε αυτον τον γουσταρα απο το 504 χιλιομετρα!!!
Για πες μας και αλλα… Πες μας και για το κεφαλακι του ντιμον (:
ε ενταξει …μαρεσει το κεφαλακι…και ειναι γνωστο πλεον!
επισης μου αρεσει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ το σολο του just get high απο το 2:18 μεχρι το 2:45 και απο το 3:43 μεχρι το τελος!!!\μ/
Το Radio 1 Live Lounge, Ομορφα Covers 
… ο όρος κασέρι!!!:lol:
το συνθημα που εβγαλε η αγαπη μου.
Λερι λερι εισαι σα κασερι (:
που πλέον πειραματίζομαι ΚΑΙ με 3D!:yahoo:
cheerz Tolkki! 
Αχου!
Γλωσσιτσες και πατζαροφατσες.
Βακιλλε κασερι εισαι σαν τον λερι ειναι.Βλαμμενε.
το τελευταίο Slipknot! Κάθε μέρα όλο και περισσότερο! Άντε με τους παλιομετάλικα που όλοι ασχολούνται 
Αν άντεχε ο τραγουδιστής τους, 2,5 ώρες σόου όπως ο Τζέημς τότε θα είχαν ήδη μπει στο Hall Of Fame!
και μενα μαρεσει!τα λες σωστα!!
που να αντεξει ομως με τη στολη!και με τετοιο χεντμπανγκινγ και κοπανημα??εγω θεωρω οτι εχει καλυτερη φωνη απο τον χετφιλντ…
Και επίσης σιγά την σκηνική παρουσία που έχει ο Hetfield.
σιγά τη στολή ρε… μόνο τη μάσκα φοράει πλέον. Το θέμα είναι πως όταν για 1 ώρα τραγουδάει καφριλίκια και κραυγές, δεν αντέχει η φωνή του. Όποτε πήγαινε στα μελωδικά φωνητικά, εκεί φαινόταν πόσο την είχε ταλαιπωρήσει τη φωνή του. Εδώ μετά το γήπεδο που φεύγεις και πονάει η φωνή σου. Σκέψου αυτόν που κάνει περιοδεία σε τόσες πόλεις πως θα πονάει…
Λογικό πάντως, που έριξαν τους ρυθμούς στο νέο δίσκο και που τραγουδάει και τους Stone Sour ο τύπος
Karvou, με τιμά που δε περιμενα να σου αρέσουν οι Slipknot??
αυτο εννοω…γτ ρε συ ειναι λιγο να φοραει τη μασκα?σκας!!ξερεις πως ειναι τις αποκριες…φαντασου καλοκαιρια τι γινεται…
για μενα οι σλιπνοτ κανουν απο τα καλυτερα σοου!
οσονα αφορα στο καφριλικι που λες,εκει δεν τον συγκρινω με χετφιλντ.δεν λεω φωναρα ο τζιμακος αλλα τα μπρουταλ του κορευ δεν τα βγαζει.(αν και τον προτιμω και στα “καθαρα” απο του χετφιλντ.ακουγοντας stone sour.)
@freedom
όχι, γιατί το έχω ποστάρει στο τόπικ του δίσκου πως ο δίσκος τους είναι από τους καλυτερους της χρονιάς και είσαι μοντ και θα έπρεπε να το θυμάσαι 
Ο Αρχοντας εντυπωσιαζει αμα τη αφιξει του. Με το που πατάει στη σκηνή.
τελεία και παύλα.και θαυμαστικό.

παιζει ναναι η πρωτη φορα που συμφωνω με τον νιχι
Δε μελέταγα τίποτα άλλο. Την πέτυχα χθες την αγάπη μου, στο Κολωνάκι :καρδούλες:
Κωλονάκι βγαίνει ο τρέντης.