Μου αρέσει

Μου αρεσει το new μου avatar! ΠΟΛΥ!:smiley:

Σαρεσει σαν αβαταρ η σαν περιεχομενο?

Κοιτα αν πω οτι μ’αρεσει το περιεχομενο…θα με πειτε ψωναρα…:smiley: αρα λεω σαν αβαταρ!

Ε τώρα θα συμφωνήσω κι εγώ ότι έιναι όμορφο το άβαταρ! Ποια είναι?

H ιδια

Σοβαρά?:lol::lol: Εμένα με τη Λάρα Κρόφτ μου μοιάζει

που πήρα “εμπιθριοοοοοοοοοοοοο”! :yahoo:

που εφαγα παστιτσο και τσοκοφρετα στο καπακι.

Εγω ντυμενη Λαρα Κροφτ ειμαι…οι! Ι λοβ κοσπλει!

που μου έδειξαν τυχαία, πως μπορείς να στέλνεις και κενά πμ!!! Θα στέλνω ένα κενό πμ σε όποιον λέει κακό λόγο για τους τους Floyd! Θα είναι πολύ ψαρωτικό!!! :stuck_out_tongue:

Στείλε και στον Μιστεργουάτς και στο Μάνο που λένε τη Θεά Μπέτυ Μαγγίρα αγγούρω! :smiley:

Μου αρεσει το Deutschmachine απο And One…αυτα τα γερμανικα…αχ αυτα τα γερμανικα…

Αν και θα λογικά θα το έχεις κάνει ήδη, αλλά στην αντίθετη περίπτωση πρέπει να ακούσεις και το military fashion show για να γουστάρεις ακόμα περισσότερο τότε.

πέρασαν κιόλας πάνω από 2 χρόνια από την κυκλοφρία του κομματιού που ξετίναξε τα “σκοτεινά”’ dancefloors.

που εχω βαλει Earth Crisis, Neurosis και Arkangel και χτυπιεμαι μονος στο σπιτι 5.

που βαλανε οι γονεις μ νοβα κ λιωνω στα παιχνιδακια… (οποιος εχει ας τσακαρει το ποδοσφαιρακι! ΛΙΩΣΙΜΟ!!!)8)

χαχα. μαυτα τα παιχνιδάκια της νόβα έλιωνα πριν 10 χρόνια.κάψιμο όμως.

Ε καλα το χω καψει το κομματι αυτο…Dark Sun και Military Fashion Show και dancing! Τι ωραιαααααα!!!

Αααα μ’αρεσει και το This shit will fuck you up!

“I am a bitch/how do you want me/from behind or on my knees/I am a slut/Please hold me down/I’ll be your noise/This shit will fuck you up” dances

Combichrist+And One! Τι τελειο live!

που σε 9 μερούλες γυρνάωωωω:D:D:D

που σε αυτην την σελιδα οι 3 που εχουμε γραψει ειμαστε απο βριλησσια

βεντερ σπαμαρε και εσυ !!!

H NegativeCreep…