Aει στο καλο σου,τι μου το θυμησες κι εμενα?καθε μεσημερι το εβλεπα και εμενα αφωνος με αυτα που καταφερνε ο Neil.Και το “κεφαλι” ηταν για πολλα γελια αν θυμασαι.
Ναι ρε γμτ.Ειχα προσπαθησει να φτιαξω και εγω κατι.Αποτυχημενη προσπαθεια βεβαια και μου επεσε κοκκινη μπογια και εγινε το πατωμα κοκκινο.Το κεφαλι ηταν απο αλλη διασταση.Τωρα βλεπω οτι σχετικο υπαρχει στον γιουτουμπη να θυμηθω τα παλια.Ωραιες εποχες.
όχι,δεν το πιστεύω!!!:bow2::bow2:
για χρόνια έψαχνα τον τίτλο και δεν θυμώμουν…
πωπω τι είπες τώρα…Νοσταλγία…πωπω θεά απλά!
Now playing: Saturnus - Astral Dawn
via FoxyTunes
Ελα ελα να τος ο θεουλης μας!:D:respect:
Καλή φάση και εγώ θέλω να πάρω για το ipod και το psp.
Δυστυχως απο μουσικης αποψης ειναι περιορισμενο το σαητ, αλλα εχει και καποια ομορφα.
Μπορεις να φτιαξεις και δικο σου νομιζω
Το Omnio .
Οποιος δεν ξερει τι ειναι,αυτος χανει!
ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ
ο jιm carrey!
οχι σε ομορφια βεβαια:?
Indeed.
Οπως και το Strange In Stereo οπως και ολα τα υπολοιπα…
Το σημερινο μου τζαμαρισμα σε ποστ-ροκ, thrash, heavy και δοσεις death φορμες. 
Δεν απορω πως γυρισα σπιτι με πονοκεφαλο#-o
Ωραιος ο παιχτης.
Kαι μεις ειχαμε τζαμ σημερα 
Kαταραμμενοι Χεντριξακηδες 
Μ’αφησαν και μενανε να παιξω λιγο Αβεντζντ O:)
…που οι φίλοι μου με λυπούνται επειδή λόγω μεγέθους πέους πιστεύουν πως δεν νιώθω τίποτα στο σεξ
!
…το Kingdom of Loathing. Μιλάμε για uber κάψιμο!
Listening to: Mayhem - A Grand Declaration of War
via FoxyTunes
:? :? :?
Α και συ απ το διπλανο δωματιο γαμας ε?Εγω εχω προβλημα οταν αναμεσα σε μενα και στην δικια μου παρεμβαλλεται η κουζινα,γιατι εχει πολλα αιχμηρα αντικειμενα εκει και αν ειναι αναμμενο και το ματι αστα να πανε,το σεξ γινεται εξτρημ σπορ.Τελευταια χρησιμοποιω gps στο πουλι μου βεβαια και αποφευγω τα επιπλα οταν το ξετυλιγω.
Το είχα επιχειρήσει κι εγώ αλλά μετά απ’ τον χρόνο μου ζήτησαν να ανανεώσω τη συνδρομή μου και την έκοψα. Πρέπει να χουν βγει κάτι εφ’ όρου ζωής τώρα αν δεν κάνω λάθος
!
Subaru
Nissan
Freddo
Hot Chocolate
Ταξιδια
Ζυμαρικα
Κρεας
Ταξιδια
Videogames
Σινεμα
Κομικς