Μου αρέσει

Η δικια μου ειναι καλυτερη απ’τη μυξιαρα σου κι ερχεται για live τον Απριλιο

Αυτη μπορει να σε δειρει ρε συ…

Ολη δικη σου outlawtorn:D Μπαζολααααααααααα:p:p:p

τελικα τα φτιαξατε γιασονα?

Tα εχει λεει με εναν μπουλη απο τους New Found Glory που να τον επαρει ο διαολος.

η δικια μου βαζει κατω τις δικες σας.και ερχεται και αυτη τον φεβρουαριο.αν και δεν ξερω κατα ποσο θα την τιμησω…θελω να τη δω ομως:(

Ναι. Είμαι ερωτευμένος. Έπρεπε βέβαια να περάσουμε μια δύσκολη μέρα, υπό δύσκολες συνθήκες, αλλά στο τέλος της μέρας η καρδιά μου και το μυαλό μου ήξερε τι ήθελε. Αχ αυτές οι καμπύλες. Ούτε η Μόνικα Μπελούτσι τέτοιες καμπύλες. Και όχι μόνο. Έχει προσωπικότητα, σπάει το πάγο και γινόμαστε αμέσως ένα…

Θαυμάστε και εσείς αυτή την ομορφιά. Και πλέον θα είμαστε μαζί. Για πάντα :cry:

Χωρίς να έχω ανοίξει το spoiler (φιλάει σταυρό) στοιχηματίζω ότι θα είναι αυτοκίνητο.

Εγώ άνοιξα το σπόιλερ αλλά δεν κατάλαβα τι είναι :Ρ
Μοιάζει με σανίδα (έτσι το λένε; :-s) για snowboard. Α, board, άρα έτσι το λένε.

εγω απο την αλλη ανοιξα το σποιλερ και δεν καταλαβα:p

εδιτ-τραγικο δεξτερ

Τι τραγικό ρε, αφού ούτε συ κατάλαβες :frowning:

Θες να βρίσω τώρα τον Μπαλτά? Γιατί αυτό κάνεις εσύ αυτή τη στιγμή σε μένα :frowning:

Μην πεις ξανά πέδιλο του σκι ως πέδιλο του Snowboard! :cry: Είναι αμαρτία και ύψιστη προσβολή! Και δεν είναι ένα απλό πέδιλο του σκι…[-X

Ρε το ψυλλιάστηκα ότι ίσως να είναι για σκι, αλλά ήταν μόνο ένα και πίστεψα ότι είχα καλύτερες πιθανότητες με το snowboard :Ρ

χαχα δεν το πα για σενα βρε…για το οτι εγω γραφοντας υατο νομιζα οτι θα φανω πολυ χαζος…(οχι οτι δεν φανηκα χαζος αλλα νταξει:p)

[-X[-X[-X[-X

To διαδικτυακο παρε-δωσε με την δεχτσα!
Απο κοντα πιστευω οτι θα πλακωνομασταν συνεχεια :stuck_out_tongue:

μου αρέσει …

το εκλέρ που έφαγα το απόγευμα !!!

lol

:lol:

μου αρέσει που έκανα jailbreak sto iphone!

Η Κιντερ γιατι εχει περισσοτερο γαλα και λιγοτερο κακαο.

Η ομιχλη.