Μου αρέσει

Μου αρέσει που ο ρεντ ρουμ μου θύμισε οτί πρέπει να πάρω χορδές μπας και γράψουμε κι εμείς τπτ:p

Καλό αυτό. Άντε να ξεκουνάμε όλοι μας!8)

Το Delft Blues festival…Μπυρες blues και Rock ‘n’ Roll…Ti άλλο να ζητήσει κανείς!!!

Τίποτα όμως!:roll:

Που είν’ τούτο ωρέ αδερφέ?

Στο Delft…που αλλού…Ολλανδια…Δίπλα στιν Χάγη…Για δυο μέρες ότι μαγαζί είχει χώρο για να βάλει μπάντα κάνει live.Από τις 6 μέχρι τις 1-2 .Και οι μπυρες στην κανονική τους τιμή…2 ευρώ…

Καλή φάση. Καλά μην το ψάχνουμε: Bρετανία πχ το pint το χω πετύχει 3 ευρώ (1,5 λίρα). Φαντάσου τι είναι 3 ευρώ με τον έξω μισθό…Ψίχουλα.

Μου αρεσει που θα παω για προβα μετα απο πολυ καιρο!

To καινουριο μου αβαταρ:D
Και το οτι τα σπυρακια μου κρατανε προς το παρον κακια. Αυτο ειναι πολυυυυ καλο8):stuck_out_tongue:

Eμ, εχουν και μια αξιοπρεπεια. Προσεξε μην ετοιμαζουν καμια ρεβανς παντως :Ρ

Αυτο το χω σιγουρο.:-s

…Που βγηκα σημερα μετα απο πολυ καιρο(μηνες) με ολους τους κολλητους μου(reunion δλδ) και φαγαμε και ηπιαμε οτι υπηρχε…το κακο ειναι τωρα πως ειμαι λιωμα,και το αξιοθαυμαστο,πως μπορω και κανω ποστ στη κατασταση μου…

^ Ζηλεύω :frowning:

Το μικρό μου το γατί;:-k

:):)ολα στο προγραμμα ειναι…μου αρεσει που την αλλη παρασκευη θα γνωρισω πολλους απο δω και θα περασουμε γαματα…παω να κανω κατι μπας και ξυπνησω και νιωσω ή να ριξω επικο μεθυσμενο-υπνο…:smiley:

Το οποίο πρόγραμμα είναι φουλ από διαβάσματα.

Ε ρε κοντεύει η παρασκευή και θα γίνεις χαμός!

Που ειναι κυριακη!8)

πήγες εκκλησία;!

Που αύριο θα κάνω το τατού μου :!:

Που παραγγειλα το καινουργιο dvd των rotting christ!:D:D:metal::metal::metal:

εμενα μου αρεσει ο necromayhem (: