ο manos87 γουστάρει
τον freedomofrock!!!
ο manos87 γουστάρει
τον freedomofrock!!!
Aχαχαχαχα
Τα εσπασες! :lol3:
Γουστάρω
ΣΙΓΑΜΗΝΠΩ :lol: Ακόμα συνεχίζετε και πατάτε spoiler?Ήμαρτον!!! Νυσάφι!!!
Οποιος κοροιδευει τον ομοιδεατη μου θα εχει να κανει μαζι μου!!!:lightsabre: :lightsabre:
μου αρεσει που επιτελους τελειωσε το σχολειο και που πλεον μπορω να συνεχισω να εξασκουμε στην κιθαρα μου…
περιμενες να τελειωσει το σχολειο γι’αυτο?? [-X [-X
που σημερα θα ξεφαντωσω με πολυ ΤΕΡΕΛΑ!8)
Τι ειναι αυτο ???:-k
Εγω αποψε λιγα πραγματα απο διασκεδαση.
εγω θα λιωσω στα βιβλια…(παλι)…[-X [-X [-X :-s
οχι ακριβως…γενικα ομως δεν ξερω να παιζω και καλα…οποτε πρεπει να αφιερωσω πολυ χρονο…εχω και ενα δασκαλο(ποιο πολυ φιλος ειναι) που ερχεται και παιζουμε(1 ωρα και καλα,3-4 καθομαστε καθε φορα!!!) με τον οποιο το χειμωνα δεν εκανα…αυτα…
καλο αυτο, καλο practice λοιπον:wink:
Μήπως εννοείς ΤΕΡΛΕΓΚΑ ??:-k
…που τελικά θα κάτσω μέσα να δω τον αγώνα της Εθνικής.
…h mprizola pou mageirepsa
Χαχ! Κι εμένα μου άρεσε η μπριζόλα που μαγείρεψα! Πραγματικά, με εξέπληξα!! Τη μύριζα και έλεγα:“Δεν είναι δυνατόν να το έφτιαξα εγώ αυτό!” :lol:
Τώρα που πήρα φόρα, θα προχωρήσω και σε παστίτσια και τέτοια! #-o
Ωχ! Ποιος θα υποστεί το μαρτύριο;;; :lol:
Σουτ, τι μιλάς;; Αφού δε δοκίμασες τη μπριζόλα! Εξαφανίστηκε, τίποτα δεν έμεινε! [-X
Την έφαγαν τα σκυλιά;;; :lol3:
Ο JEFF BECK ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΜΑΜΑΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ YOUTOBE ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΞΙΜΟ ΜΙΛΑΜΕ…
ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟΝ ΑΤΙΜΟ???
ΡΕ ΚΟΝΤΑ 65 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ???
ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Α ΕΙΝΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΣ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΣΟΥΒΛΑΚΟΦΑΓΟΣ ΚΑΙ Β ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ ΞΥΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΜΠΡΙΜΕ ΟΠΟΤΕ
Λιγα για τη μαγειρικη της Αλοης ε???:lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre:
Περαστε καμια μερα απο το πιο κοντινο σας νοσοκομειο να δειτε ποσοι ειναι μεσα με τροφικες δηλητηριασεις…