Μου αρέσει

Που μολις φτιαχτει το εξοχικο της Jades θα ψησει κοψιδια και θα εχει πολλα κρασια και θα μας φωναξει ολους!:smiley:

Εννοείται ότι θα σας φωνάξω:D Πάρτι κανονικό θα γίνει!

Listening to: Dead Soul Tribe - Regret
via FoxyTunes

ουιιιιιιιιιι κυριες και κυριοι!!! αυτα ειναι! με το καλο το εξοχικο και καλοριζικο αγαπητη Jades!

Να έχει μπύρες και μόνο μπύρες.Guinness καλύτερα εεεε!!!

Now playing: Anathema - Deep
via FoxyTunes

Guinness το βραδυ που θα μας βγαλει εξω ρε!Με τα κοψιδια δεν πανε οι Guinness τα κοψιδια θελουνε αμστελομαλαματινοκαταστασεις!:smiley:

O άρχοντας μίλησε και μίλησε μάλλον σωστά.Εμείς οι απλοί άνθρωποι δεν ξέρουμε από αυτά…

Αν και οι Guinness πάει τρελά ως μαύρη που είναι…τώρα δεν γνωρίζω καλύτερα…

Now playing: Anathema - Temporary Peace
via FoxyTunes

εμενα να μου εχεις ενα ψυγειακι με mac farland παρακαλω

Ωχ, την έβαψα… όλες μου οι οικονομίες σε προμήθειες θα πάνε:p Κανονίστε να μεθύσετε και να σας μαζεύω.

Να υποθέσω τώρα πως αν -ω μη γένοιτο, χτύπα ξύλο κλπ κλπ- το ακυρώσω θα φάω ξύλο από όλους σας?:-s

Listening to: Nordor - Seven They Are
via FoxyTunes

εγω ειπα ειμαι κατα της βιας.Οχι ξυλο,μονο σκυλο θ’αμολησω να σε φαει ζωντανη(και μετα αφου σε κομματιασει θα κανουμε μπαρμπεκιου τα χερακια,ποδαρακια κτλ και θα συνεχιστει το γλεντι)

Yes,Ναι,Da,Si,Oui και δεν ξέρω άλλα…τώρα πάει το είπες…

Οκ, πάω πάσο… Αλλά κάτι μου λέει ότι μόνο εσείς οι τρεις θα είστε:p

Listening to: Nordor - Purification
via FoxyTunes

ζατιιιιιιιι?

Γιατί είστε οι μόνοι που αντιδράσατε με τόσο ενθουσιασμό στο ενδεχόμενο ενός πάρτι:lol:

Τζαμπατζηδες σου λεει μετα…:–:--

ε τι να κανουμε…μας αρεσουν τα ροκ παρτυ με αφθονη μπυρα και καλη παρεα.Πειλαδει?Και να παιζει στη διαπασων το beer beer!αχαχουχααα!

O παρακατω στιχος…

‘‘How long will I slide
Separate my side…’’

:slight_smile:

Που βρήκα τα cd που έψαχνα καιρό και που θα παραγγείλω μπλουζίτσα equilibrium!:smiley:

ποια σιντακιααα? :oops:

Γιατι κοκκινιζεις?

Γιατί κάνει σπαμ.

Listening to: Kivimetsän Druidi - Mustan valtikan aika
via FoxyTunes