Dragonforce κι ετσι ε?:lol:
Moυ αρεσει το χιουμορ του κουοταρισμενου χρηστη. 8)
Που βγηκα σε αδεια.:D:D
…to scorpions greek promo
:lol::lol::lol:
που τελειωσα εξεταστικη…:bounce::bounce::bounce::bounce::bounce:
…που εγραψα πολυ καλα σε ενα παλουκι μαθημα της σχολης!!!
:lol:
Όταν μίλαγε για την κλήρωση…δεν υπήρχε:lol3::lol3:
:lol:
τα’σπασε!
απλα μερικοι (απ’οτι φαινεται στο γιουτουμπι) δεν εχουν καθολου χιουμορ…[-X
χαχαχαχαχ! άπειρα respectς στο Scorpions Greek Promo! To πανηγυριώτικο εκο είναι όλα τα λεφτά!
που ξυπνησα 8 το πρωι (ενω δεν ειχα να κανω τιποτα) και ακουω Municipal Waste!!!
τουπα τουπα και αγιος ο θεος!!!
μου αρεσει που πο ταξιτζηδες εδω στηνΑυστρια πρεπει να ειναι ολοι μεταλλαδες… Περιμενω στο σταθμο του τρενου χθες βραδυ ταξι… Ερχεται το πρωτο και το αφηνω για μια ηλικιωμενη κυρια (ειμαι ευγενικος νεος εγω). Βγαινει η οδηγος του ταξι να βοηθησει την γιαγια και φορουσε μπλουζα Manowar.
Καπακι ερχεται και το δευτερο ταξί και μπαινω μεσα… Ο τυπος ηταν ενας 50-55 Βουλγαρος και ακουγε death metal… :lol::lol::lol: Με ρωτησε αν με ενοχλει η μουσικη μαλιστα…
Listening to: Dark Funeral - Dark Are The Path To Eternity (A Summoning Nocturnal)
via FoxyTunes
Να μην εχεις εγνοιες!!!
Και γω ετσι νομιζα, αλλα φαινεται παντα εχω εγνοιες.
Ρε τελειωσαν οι εξετασεις!!!
Free life μεταααααα!!!
Καλα κατσε να μπεις σε μια σχολη, και μετα να χρωστας 2 καροτσια νταλικας μαθηματα
Που είδα σήμερα έξω από τον ΟΚΑΝΑ έναν πρώην τοξικομανή με μπλούζα ΑΜΕBIX “Use your head, take control”. Αν το εφαρμόσει, το κέρδος δικό του.
Που σε λιγότερο από 20 ώρες θα έχει φύγει και αυτή η εξεταστική:D και μετά freeedooooom:p
Listening to: The Tolkien Ensemle - Lament for Theoden
via FoxyTunes
Μετά έχει φρίκες και προβλήματα ρε.
ωπ. πέσιμο!
η δικια μου εξεταστικη θα φυγει στις 24:(