Μου αρέσει

Νάουσα φυσικά!!! :smiley: Ποιος πάει να μείνει Παροικιά??

Και πως θα αντέξεις δίχως ποστάρισμα;;; :-s

:lol:

:thumbup:
Κ εγω Ναουσα ειχα μεινει.
Η Παρος γαμει!

Λαπτοπ γιου νοου…Τεκνολοτζι!!!

Το γαμήσαμε, δε θα πάρω και λάπτοπ στην Πάρο

¶σχετο, αλλά διαγράφηκαν κάποια σημερινά posts από αυτό το thread…:-k

Οσα ποστ και να εχασες μην κλαιγεσαι δεν θα τα παρεις πισω!!:stuck_out_tongue: :lol:

Ήταν ένα δικό μου και ένα-δυο άλλα… Τι θα γίνει με αυτό το forum, θα φτιαχτεί ποτέ???

Edit:Αυτό ήταν το post 666 σε αυτό το thread

Εισαι καγκουρας!!!:lol: :lol: :lol: :lol: Η παρος ειναι αθλια μπαι δε γουει

Όχι μόνο από αυτό από μπόλικα! και δεν 'ηταν και spam…8O :? :-s :-k

κ εγω λογικα θα παω παρο φετος! ειναι κ ενας πολυ καλος φιλος εκει κ θα περασω απο εκει!
ενοιτε οτι θα με δειτε στους δρομους να παιζω κιθαρα!:hippy:

Πάρο είχα πάει πρώτες διακοπές μόνος με παρέα πριν 4 χρόνια όταν τελείωσα το σχολείο…Απίστευτα…έμενα σε ένα χωριό κοντά στο Πίσω Λιβάδι…Έχω ξεχάσει το όνομα του χωριού…Αχχχ μακάρι να ξαναπήγαινα Πάρο :stuck_out_tongue:

θα πουλάς και χαϊμαλιά??:lol: :lol:

δεν ξερω. αμα ερθει ενας φιλος που το ειχαμε κανει παλια αυτο ισως!
:smiley:

Που ειδα ενα φιλο που ειχα να δω εναμιση χρονο…

Όταν κλείνω τα μάτια μου και βλέπω οτι πετάω ενω οι υπόλοιποι αγωνιούν ωα ζήσουν εκεί κάτω

Χάθηκε και ένα δικό μου που έλεγα ότι ίσως πάω κι εγώ Πάρο τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου! Μάλλον η μοίρα μου ήθελε να με γλιτώσει από Μάνο και bluezlick, και το έσβησε! :stuck_out_tongue:

Επίσης είπες μια κακιούλα για μένα και το laptop, αλλά επειδή όταν με γνωρίσετε όλοι σας αλήτες και αλήτισσες θα δείτε τι γαμώ τα άτομα είμαι, σας συγχωρώ!!:stuck_out_tongue: :hippy:

Μα αυτό θέλαμε στο πάρτυ, αλλά το computer προφανώς δε σε άφησε!
Καλά, σταματάω, γιατί θα φάω καμιά μπουνιά αν με πετύχεις στην Πάρο! :stuck_out_tongue:

Εγω ρε Μανο σε παω πολυ ρε… Εχουμε τα ιδια γουστα εξαλλου…:wink:

…που έχει αρχίσει να γίνεται εμφανές το κόλλημα μου με την ορθογραφία!
Σήμερα ο καθηγητής Γλωσσολογίας είπε δημοσίως ότι έχω κλίση σε αυτή και πως αν δε τη καλλιεργήσω θα πάει ανεκμετάλλευτη…!8O

Οιδομαιν.