Μου αρέσει

γριπη των χοιρων!!!φυλαχτειτε χριστιανοι!!!
δεν πας σε κανεναν γιατρο λεω γω…:stuck_out_tongue:

Πλακα πλακα, το σκεφτομουνα σημερα. Φανταζεσαι να μου βγει το κρυωμα καλοκαιριατικα και 20 μερες πριν φυγω διακοπες σε καμια γριπη των χοιρων να με τρεχουνε? :frowning:

Θα σας παρω μαζι μου ολους κουφαλες. Θα λαβετε ολοι mail με τις μυξουλες μου!! :lol:

…που ετοιμάζομαι για το 2ο μισό των διακοπών μου.Άντε,γιατί δεν έχω μαυρίσει αρκετά.:stuck_out_tongue:

…η χθεσινη εξοδος:roll: ομορφη μουσικη ωραιο μπαρακι και καναμε και παραγγελια Τρυπες:p

μαρεσει που σημερα στο κλαμπακι που πηγαινω με την παρεα μου (δεν εχει και αλλο καλο εκει που μενω) μεσα σε ολα τα κλαμπαδικα μαλακιες χωνει ο ντιτζει ενα should i stay και ενα hello i love you γου και εκει που ειχαν ξενερωσει ολοι εγω χτυπιομουν σαν τρελος!

επισης καποια στιγμη βαζει το this is our night και ανεβηκα στην μπαρα για να χορεψω.εβγαλα και το πουκαμισακι για να φανει η ρωγα, σαν τον ρουβα, αλλα δυστυχως εκλεψε την παρασταση ενας φιλος μου διπλα που ηξερε την χορογραφια απεξω:|

:wink:
βιντεο εχει τραβιξει κανεις?
:wink: ποσα ποτα ιπιατε?

1 ο καθενας:|

Που ενω τα ειχα βαψει μαυρα που θα εχανα τους Crippled Black Phoenix στα ταπεινο ελαντα, εσκασε μινι φεστιβαλ στο εδιμβουργο στο 1/3 της τιμης :slight_smile:

Mε £20 εβλεπα και CBP και Jesu αμα γουστερνα

ααααχ :slight_smile:

Η νεα ξανθια γειτονισσα που μετακομισε στην απεναντι πολυκατοικια :oops:

Πόσταρε φώτο.

H comicοπαραλαβή που αναμένεται μέσα στην εβδομαδα! Can t wait! :bounce:

Ξέρνα τα όλα!

Mπουαχαχαχαχαχα (γέλιο χλαπάτσα) δεν σου λέω τίποτα, να σκάσεις. :stuck_out_tongue:

καλά θα σου δείξω εγώ. Θα δεις τι θα πάθεις! :stuck_out_tongue:

http://www.youtube.com/watch?v=iOvk99meZrU :stuck_out_tongue: μιας και τον αναφερατε

Που ευτυχως ξεμπερδεψα με κατι λογαριασμους σε τραπεζες που επρεπε να πληρωσω και που πηγαινοντας μεσα στη νυστα ξυπνησα απ τη μια στιγμη στην αλλη με τα θεσπεσια βυζια της υπαλληλου!Δευτερο απανωτο χτυπημα στην αλλη τραπεζα με ακομα καλυτερη υπαλληλο!

Οταν το εχεις,απλα το εχεις

ετσι μπραβο!

Που καταφερα μετα απο πολλη δουλεια να τακτοποιησω το δωματιο μου.

Ποσο γαμαει ο τελευταιος δισκος των Adagio??? 8O8O8O8O