Μου αρέσει

Που για φαγητό έχω φτιάξει hot dog και πατάτες τηγανητές :stuck_out_tongue: :smiley:

:metal::metal::metal:

Και εγώ πατάτες τηγανητές…συνοδεία τρελλής φέτας που πήρα από το Αλεποχώρι λέμε:metal::metal::metal:

η φετα παει με ολα τα φαγητα και ειναι πεντανοστιμη και τη λατρευω και οσοι σιχαινονται τη φετα ειναι βλακες.

που απο τη συναυλια κ μετα δεν εχω ακουσει τιποτα αλλο εκτος απο fnm…γιατι με ολα τα αλλα συγκροτηματα που ηθελα να δω κ εβλεπα,μου εφευγε ο ενθουσιασμος κ αργουσα να ξανακουσω…αυτα ειναι!!!παλι…(παλι λεγω)να ερθουνε κ συντομα!!!

κατω η φετα…

…που πλησιαζει ο καιρος να παρω το αμαξι :smiley:

ps. Φετα Rullezzzzzzzzzzz :smiley:

Φέτα σημαίνει περίμενε

που εμαθα τα πληκτρα του I long απο Saturnus και τωρα δεν νιωθω το αριστερο μου χερι:D

Για την ακριβεια

Ο χρήστης *******Verdandi λέει:
*ponaei to aristero mou xeri poly
*alliws tha to epaiza mexri na ksimerwsei

:D:D:D

μου αρέσει που επεξεργάζομαι το νέο μου blog

μονάχα αυτη η ιδέα

…που από την Παρασκευή το μεσημέρι μέχρι και σήμερα…έπαιζα με φίλους guitar hero…και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!Λιώσαμε…και φυσικά ήμουν η καλυτερότερη στα φωνητικά και στην κιθάρα:roll::stuck_out_tongue:

που δεν βαριεμαι ποτε τους Κριμσον Γκλορυ…ριπ.

Το Νεφελόνι που μ’ακούει!!!

χαχαχα!Ι don’t want you to be ignored…(πφ…πρέπει να κάνω εξάσκηση στα αγγλικα μου!:p)

σ’αγαπάω!

που τελευταια αρχισα και παλι να ακουω πολλη μουσικη μετα απο ενα αρκετα μεγαλο διαλειμμα.

αυριο τετοιες -κ αλλες- ωρες ηρακλειο :D:drunk:=D>

Γαματες οι διακοπουλες στην Παρο, αλλα μου αρεσει που ξαναγυρισα στον πολιτισμο μετα το camping.
Καμπινες και pc φορ δε γουιν. Τωρα μπορω να χεζω χωρις να κανω σκοποβολη, και επιτελους… εχω ξανα μαξιλαρι!! :respect:

που απο τις 12.30 σημερα, εγινα θειος :smiley:

:smiley: να σου ζήσει!