Μου αρέσει

Γιατί το’ κανες αυτό???

Βασικά αρχικά συχαίνομαι (γευστικά και μυρωδικά) ότι έχει σχέση με κυμά…παστίτσιο, μουσακά, ντομάτες γεμιστές με κυμά (τις τρώω μόνο με ρύζι) και τα σχετικά…πχ μακαρόνια με κυμά έχω να φάω απ’ το δημοτικό…Μοναδική εξαίρεση αποτελούν τα μπιφτέκια…

Όσον αφορα στο παστίτσιο…η εικόνα ενός τετραγώνου που αποτελείται από ενα συνοθύλευμα κρέατος (κυμα το λένε,ναι) κρέμας γάλακτος , λίγων μακαρονιών και ΜΠΕΣΑΜΕΛ (δεν βρίσκω λόγια να χαρακτηρίσω αυτό το πράμα) δεν μου κάθεται καλά στο μάτι…

Φάβα γαμεί!!! τρώω ένα τσουκάλι μόνος μου!

Περι ορεξεως…:slight_smile:

Λοιπόν εμείς οι δυο θα κάνουμε μια συμφωνία.
Όποτε έχουμε φάβα δω θα κάνετε παστίτσιο κει και θα τρώμε ο καθένας στου αλλουνού.

μέσα! γημίζεται το σπιτικό μου για το παστίτσο παρα τ’ αυτα…Ωστόσο μου κανει εντύπωση γιατί σε πολύ λίγα σπίτια φτιάχνουν φάβα:-k

Μαλλον γιατι τελειωσε η κατοχη :stuck_out_tongue:

:lol::lol::lol:

ατατααααααα, παρτο απο δω :? το παστiτσιο ποτε εν μου αρεσε. Οπως και τα ρεβυθια, τα γεμιστα, το ρυζι, ο μουσακας και 1002 αλλα φαgητα. Παϊδακια ρεεεεεεεεε:p

Tα ρεβυθια παντα τα γουσταρα. Και το παστιτσιο το ιδιο. Γεμιστα παλι τα σιχαινομαι.
Πιο πολυ δεν τρωω ολα αυτα τα πρασσινομπλιαχοπεριεργα οπως μπαμιες, αγκιναρες, μπροκολο (πρεπει να πεθανει), κουνουπιδι κλπ.

Καλα ρε Νολντορ… δε σου αρεσει το ρυζι? Απο που ξεφυτρωσες εσυ? :stuck_out_tongue:

Το μπροκολο γαμαει.
Ειδικα αν το κανεις με κουρκουτι και μετα το τηγανισεις ειναι σαν να τρως στα κφτ

Πραγματικα αν το μπροκολο ηταν το τελευταιο φαι στον πλανητη, θα πεθαινα της πεινας. Απλα δε μπορω να το φαω. Δε το δεχεται ο οργανισμος μου. Ειναι σα να προσπαθω να φαω χωμα.

Ον τοπικ τωρα… Μου αρεσει που δεν πονανε τα δαχτυλα μου και μπορω να ξαναπαιξω μπασο και drums :slight_smile:

Επισης μπροκολο, μαρουλι και μερικα αλλα τα απεχθανομαι. το ρυζι δεν μπορω να το φαω. με τιποτα ομως. Ναι το 3ερω, ειμαι παραξενος :stuck_out_tongue:

Πατατες τηγανιτες και το νερο σ’αρεσουν? :stuck_out_tongue:
(Της αδερφης μου δε της αρεσουν οι πατατες… δηλαδη ποσο ανωμαλη… )

πατατες εννοειται. Αναλογως πως θα ειναι τηγανισμενεσ βεβαια.:stuck_out_tongue: και νερο πινω μπολικο :stuck_out_tongue:

υπαρχει ανθρωπος που δεν του αρεσουν οι πατατες???

patatesftw

Κι εγω αυτο λεω… :dunno:

Δεν γινεται ρε…Ειναι τροπος ζωης η πατατα

Ρε τι διαβαζουν τα ματια μου εδω περα !
Τι λετε ρε αχρειοι για το φαι ?!?

που θα πάω ροκσίζον με μια φίλη μου για μπύρες
:metal: