Συμφωνω αλλα γενικα εγω στις εξετασεις μπροστα μου, διπλα μου και πισω μου φροντιζω να καθονται τα καταλληλα ατομα… Ωστε με τη συνεργασια ολων να περνιεται ΣΙΓΟΥΡΑ το μαθημα…
ποπο τι μου θυμισες τωρα…
σε κατι εξετασεις ειχε κατσει ενα ξεκολο μπροστα μου κ φορουσε μια stringara!:o :bounce:
8O 8O 8O 8O
Δεν ειχα τους χιππιδες για τοσο ωμους…[-X [-X
Το χιπικο κίνημα εκφυλλίζεται [-X
Που βρέχει καταρακτωδώς και βροντάει και αστράφτει…Τέλεια ειναι8O
8O 8O 8O 8O 8O
Εδω σκαει ο τζιτζικας…:-s
Τι λες ρε!Σκατοκαιρος!
Αντε και θελω να παω για μπανιο μεθαυριο.
h kormara mou
σωστός … 4 χρόνια τώρα είμαι το “κατάλληλο” 'ατομο καθότι περικοκλάδα χαχαχαχα και αυτό μου αρέσει γιατι σήμερα πήρα επέκταση της προθεσμίας μου!
Που περασα το τελευταιο εργαστηριο που εμεινε με 12(!) και θα χρειαστει να ξανακάνω αλλο!!!Αντε και καλό μασ πτυχίο!!!
Βγαλτην μια φωτογραφια να την θαυμασουμε και οι υπολοιποι… κριμα να τη θαυμαζεις μονος σου!
Μου αρεσει που σημερα εχω partyyyy και θα το καψω παλι!!!
…το μικρό μου ανηψάκι!!! Γούτσου Γούτσου!!
…πού σήμερα πηγα στην εφορία και σε ένα μισάωρο τελείωσα ένα κάρο δουλειές! Από τις ελάχιστες φορές πού έχω εξυπηρετηθεί τόσο γρήγορα από το δημόσιο…
αντε να το παρουμε το τιμημένο , βαρέθηκα!:?
Που αυριο παλαιοντολογια θα πεσει τρελο γελιο…
…που αυριο παω για μπανιο.
Πρωτο για φετος
Χαλκιδική;
Γιες.
Μαλλον Φλογητα που ειναι και κοντα. 8)
Γιεεεααα!Εκανα το πρωτο μπανιο
Ποποο λιωσαμε ε.Παιζαμε κανα 2ωρο μπιτς βολει,καμια ωρα ρακετες κ ενδιαμεσα μπαινοβγαιναμε στη θαλασσα,η οποια παρεπιπτοντως ηταν κ σχετικα ζεστη!
Γαματα.Αντε απο βδομαδα παμε και για το 2ο 8)
Μπορεις να μου πεις που διαολο βρισκετε την ορεξη ξερω γω και με νταλα ηλιο καθεστε και αθλειστε; :-s
Το μονο αθλημα για την παραλια ειναι το ταβλι. Κι αυτο στον ισκιο.