Άσε τώρα μου προκάλεσες τεράστιο πρόβλημα, γιατί εχω κολλήσει με όλα τα related videos
Διασκευή που βρήκα: http://www.youtube.com/watch?v=_BG0oJD2Nic&feature=fvw CoB :lol:
Άσε τώρα μου προκάλεσες τεράστιο πρόβλημα, γιατί εχω κολλήσει με όλα τα related videos
Διασκευή που βρήκα: http://www.youtube.com/watch?v=_BG0oJD2Nic&feature=fvw CoB :lol:
Καλα μαλλον τις διασκευες δεν τις χρειάζομαι. btw. Στο gamato βρήκα πακέτο με διασκευες σε ραμονες
Kαλά ναι εννοείται ότι τα αυθεντικά ακούμε!
Ωστόσο πραγματικά πάρα πολλές μπάντες (αξιόλογες και μη) έχουν κάνει διασκευές τραγούδια τους…Θύμαμαι μάλιστα αρκετά παλιά που χα αγοράσει έναν δίσκο με τέτοιες διασκευές…Μπάντες/καλλιτέχνες που είχε μέσα: metallica, offspring, red hot, kiss, tom waits, eddie vedder, u2 κλπ
έδιτ: αυτός ήταν
Eπίσης θεικο song: Ηavana afair
Νταξ, παίζει να το ακούω σχεδόν κάθε μέρα
…που εχω τριημερο ρεπο!Νααααααι!
…Τριτη κ Τεταρτη δεν εχω μαθημααααααα:bounce::bounce::bounce:
συμφωνώ με τον “kanenas”
δεν έχουμε σχολείο =D>:)8)
Να κάνετε όμως και καμια κατάληψη γιατι έχουμε και δουλειες!
Που νικήσαμε τα πρωτοετάκια στη μπάλα! Χα
Αμπαλοι ε? Επρεπε να παιξω εγω ρε… με διπλασιο σκορ θα κερδιζατε
χαχαχα
Όχι ρε, σε πληροφορώ έχουν και γαμώ τις ομάδες…
Είχα παίξει άλλο ένα ματς εναντίον τους με άλλη όμως όμαδα (πολύ χειρότερη) και τον είχαμε πιει…
Σήμερα όμως κατεβάσαμε dream team και οριακά νικήσαμε…Όλο Χ πήγαινε το σκορ… ένταση, πάθος, τραυματισμοί…χαχα γαμησέ τα
Μην τρομάζετε τον κόσμο ρε:p
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΓΡΑΒΙΕΡΑ!
Μου αρέσει που δε με νοιάζει. Αχού.
όχι ρε γαμώτο εμείς δε θα κάνουμε κατάληψη,αυτή τη Κυριακή ίσως και ποτέ με αυτούς που έχουμε.Άμα δε το κλείσουμε εμείς ποιοι θα το κλείσουν,είμαστε οι μόνοι ικανοί.:lol:
Έχω προσέξει πώς όσο οι καιροί αλλάζουν τόσο πιο φυτούκλες γίνονται οι έφηβοι, τη έννοια φυτούκλας τη εννοώ με το δεν αντιδρούν,όλη μέρα σπίτι στη τηλεόραση κλεισμένοι,φοβούνται,υπακούν κι ας ξέρουν πώς είναι λάθος.Αυτό μου τη σπάει ρε γαμώτο,δε πάει άλλο.[-X
Υ.Γ "dark_of_the_sun " δε κάνετε πρώτα εσείς τη αρχή με τη κατάληψη να ακολουθήσουμε και μείς, γιατί μάλλον εσάς περιμένουμε.Ααα,και άμα είναι για πές κανένα έτοιμα για να έχουμε καμιά δικαιολογία,lol.:lol:
Κάτι θα κάνουμε…
This forum requires that you wait 30 seconds between posts.
…ένα απίθανο μήνυμα που πήρα στο κινητό από άγνωστο αριθμό:
“ΒΡΕ ΤΖΕΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΕΛΙΚΑ; ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΩ Κ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ;;”
Το συγκεκριμένο εμότικον ήταν στο μήνυμα ε!
Όποιος θέλει να “δοκιμάσει”, το τηλέφωνο της δεσποινίδος είναι διαθέσιμο!
Πες της για τις δικές σου ερωτικές επιδόσεις μπας και κάτσει νταραβέρι
εκτός αν δεν είναι καλές. τότε πες ψέματα
Ποιος σου λέει ότι είναι στάνταρ δεσποινίδα?