Μου αρέσει

κι αυτήν.

Λατρευω τον φριδομ να οδηγαει και να χτυπιεται με wasp!

Φώτο/βίντεο αλλιώς δε πιστεύομε τίποτα!

Eφτασεεεεεεε

ρουφ ρουφ

Κουφάλα:!:

Μαλακα δωσιμο στεγνο!
:ban::stuck_out_tongue:

call me Αρτέμη :smiley:

ΑΣΦΑΛΕΣ φόρουμ λοιπόν.

Που μολις γυρισα,απο ενα απο τα καλυτερα λαιβ που εχω δει ποτε μου,και που πιθανοτατα δυσκολα θα ξαναδω…my dying bride,anathema παιξανε γαμω,αλλα οταν βγηκαν οι Fields επι σκηνης,ξεχωρισαν τα παιδακια απο τους ανδρες,πολυ ευκολα και γρηγορα…ΜΟΝΟ FIELDS ΡΕΕ!!!

Ασε ρε μπατλορντ

ντρεπομαι που το λεω, αλλα δεν εχω ακουσει νοτα απο fields…, αλλα και τα αλλα δυο αρκουν για να σε μισησω.
σωστη εποχη για τετοια live.

για τους κατατονια δεν ειπες.

παντως, ξερω πως νιωθεις, και ειναι απλα υπεροχο =Δ

εδιτ: πεσαν τα κορακια ξερωγω

Now you’re one of us. 8)

:pνα ακουσεις FIELDS,δεν ειναι ουτε απο αυτη την εποχη,ουτε απο αυτο το κοσμο…ισοπεδωσαν την πολη σημερα…

ισα μαρη…εβγαλα και πικ με κιθαριστα αναθεμα,στην κοινη μας αναζητηση για μπυρα μετα το λαιβ τους…παλικαρος…

κατατονια μου επιβεβαιωσαν και στη σκηνη,πως ειναι απο τις πιο βαρετες μπαντες που εχω ακουσει…εφυγα στο μισο λαιβ για μπυρες,δεν τη παλεψα,τραγικα βαρετοι και μονοτονοι…

φακ γιεα ομως!!!:D:D:D

Mου αρεσει που ειναι 4 η ωρα και το παρτυ για τα γενεθλια μ ακομα συνεχιζει!!!
Τωρα φτιαχνουμε το επομενο playlist…και παμε μεχρι το πρωι!!!
Fuck yeah!!!

Μου αρέσουν τρελλά οι “ΑΠΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝ” (κάισσα φορ έβερ)…
Το παιχνίδι έχει βραβευτεί τρεις φορές και τα σπάει άσχημα…!!!
Μιλάμε για ΠΟΡΩΣΗ…
Όποιος δεν έχει παίξει…να σπεύσει επειγόντως…:!::!::!::!:

Που η ροκ μπυραρια του Τολκκι είναι στο Αιγάλεω!

για πες λιγο

Λοιπόν…είναι παιχνίδι στρατηγικής (φυσικά :slight_smile: κάισσα φορ έβερ ξαναλέω8)) και έχει να κάνει με αγορά πρώτων υλών…προκειμένου να χτίσεις οικισμούς και πόλεις στο ΚΑΤΑΝ!!!
Είναι πορωτικό…
Στο μεταξύ, έχει και πολύ μπλα μπλα γιατί παίζουν συναλλαγές/ανταλλαγές με τους συμπαίχτες για πρώτες ύλες και πρέπει να τους πείσεις και να σε πείσουν…έχει μπινιές…έχει έναν κλέφτη που ξεπετάγεται και στα γ@%&## όλα…:smiley:
Και έχει και πολλά στοιχεία αιφνιδιασμού…

Σου λέω ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΩΣΗ…

Αν δε σε φώτισα αρκετά…πες μου να σου ξαναπώ:p:)