Μου αρέσει

To πάρτυ το αποψινό :bounce:

Ελα ρε, δλδ τόσους μήνες έχω αυτό το άλμπουμ στο προφίλ μου και δε φαίνεται??? 8O

Ίσως είναι κάποια ρύθμιση, θα το τσεκάρω. GodsmackΕΛΛΑΣ (χαχα), τελικά δεν είσαι τρελός φαίνεται… :-k

edit. Εκανα μια ρύθμιση, πείτε μου αν πάλι δε βλέπετε το άλμπουμ στο προφίλ!

τωρα το εφτιαξες!!!:stuck_out_tongue:
βλεπω metallica και ΤΕΡΑΣΤΙΑ ομοιοτητα στο εξωφυλο…παω να δω και το υπολοιπα :smiley:

Τέλεια!!! Πω ρε, τόσους μήνες το είχα αυτό το άλμπουμ και δε το είχε δει κανένας ως τώρα. :p:|

Εβαλα επιλογή να το βλέπουν οι επαφές.

Για να επιστρέψω ον τόπικ, μου αρέσει που έφτιαξα σωστά τις ρυθμίσεις για τα profile albums επιτέλους. :stuck_out_tongue:

ρε αυτα ειναι γαματα!!!:wink:
εχεις ταλεντο!!!
περιμενουμε κιαλλα…

μονο 15?:frowning:

:stuck_out_tongue:

:lol: Δε λες καλά που μπόρεσα επιτέλους να τα προβάλλω? Ομολογώ έπαιξες ρόλο σ’ αυτό, ΕΥΓΕ! :smiley:

:stuck_out_tongue:
ΕΥΓΕ για τα σκιτσακια!οποτε εχεις χρονο και θες,ανεβασα κιαλλα!

Μου αρεσει αυτο το γαματο σετακι ασυρματου πληκτρολογιου-ποντικου που εχει παρει ο αδερφος μου κ γραφω συτη τη στιγμη απο αυτο! :smiley:

Ουστ μανατζερ παλιοποζερε! :tomato:

γιατι μιλας στον εαυτο σου πανα στο 3 προσωπο?

Γιατι στο δημοτικο δεν με εμαθαν καλη γραμματικη!

ξαναπηγενε!!!
ον τοπικ!!!
μου αρεσει το χειμωνα!

Στους κρυοκωλους λογικο ειναι να αρεσει ο χειμωνας! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :smiley:

Εντιτ σποιλεργια! Godsmack η αγαπη μου για εσενα με κανει να σου μιλαω ετσι μην το παρεις προσωπικα… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Παραλιο Αστρος εδω8)

που μετα απο καιρο θα ειναι σαν να μην εχει περασει μια μερα!!:lol:

Όλα τα “κακά”.

Πολυ κακα?

Ναι. __

Tώρα το είδα. Το δεύτερο χωριό μου (το Λεβίδι είναι από τον μακαρίτη τον πατέρα μου) είναι το Άστρος! Τι γίνεται με τους συμπατριώτες/συμπατριώτισσες εδώ μέσα!

Μου αρεσει το βιντ για το νεο beyond good & evil το οποιο δεν προκειται να βγει συντομα!