Μου αρέσει

που μου φερανε κατι φιλοι μου δωρακι σημερις απο σταμφορντ μπριτζ το κασκολακι της τσελσι και ενα μπλουζακι ντρογκμπα:D:D:dance: (το οποιο ομως ειναι χχl γιατι δεν ειχε αλλα νουμερα και ειναι σαν καραβοπανο…αλλα who gives a shit!!!το πρωτο νυχτικο που εχω στην κατοχη μου τα σπαει!!!8))

Mου αρεσει το νεο μου avatar και το νεο μου title.
Πιο πολυ μου αρεσει το γεγονος ομως οτι…

[SIZE=“5”]ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟLT THROWER ![/SIZE]

Και εγω ως γνωστον ΠΑΛΙ δεν θα ειμαι εκει.

θα εβγαινες ζωντανος?

Ρε σπερνει αυτο το αλμπουμ. Το εχω λιωσει. Α στο crustothread ποσταρα και λινκ για στιχους αμα θες.

Μου αρεσει οτι την Πεμπτη την ομαδικη εργασια που εχουμε κανει για την σχολη και εγω ακομα δεν εχω δει την εργασια :lol:

Γιατι ?

Θα φροντιζα να μην !

Γιατι μενω επαρχια.:wink:
Αδυνατον να ανεβω.Η μονη συναυλια που εχω παει,ετσι μεταλ,ηταν το περσινο ροκγουεηβ οπου ειδα MASTODON!:smiley:

Τι επαρχια ρε.Μονο εσυ εισαι επαρχια?Εδω παμε απο επαρχια σε αλλες επαρχιες για αντεργκραου λαηβς των 10 ευρω δε θα παμε για ΤΟ ΛΑΗΒ?

Εσεις δεν ειστε 14ων.:slight_smile:

14 εισαι ρε!!!

Το Μαιο μπαινω στα 15.:slight_smile:

Ωραίος. Εγω άργησα να ακουσω μεταλ. Ειχα ήδη κλεισει τα 15 όταν αγορασα πρωτο άλμπουμ. (Alice Cooper ήταν το hey stoopid)

ε γιατι δεν το γραφετε στο profile να ξερουμε!

Λεπόν, ένα φεγγάρι πάνε κάτι χρόνια, έπαιζα μουσική σε ραδιοφωνικό σταθμό, και με τούτα και με κείνα συνόδεψα έναν ακροατή 15 χρονών σε συναυλία (ούτε που θυμάμαι ποια), γιατί με είχαν συμπαθήσει οι γονέοι του.
βέβαια ήταν ξετσουτσουρδισμένο το μικρό, γενικά χεσμένο με είχε, αλλά λέμε τώρα. Με χρησιμοποίησε ως πρόσχημα για να βγει από το σπίτι (αυτό για να έχει κανείς φλωρόφατσα - αρέσει στις μαμάδες!)

χαχαχαχ κι εγώ το χα κάνει αυτό στα 14 στον 24αρη γιο κάτι φίλων των γονιών μου:D

:lol::lol::lol:
τι λέτε ρε

Βρήκα να παρκάρω στην Κυψέλη σε μια θέση ΝΑ.
I rock and rule!
:dance:

Ρε κατεστραμμενοι εσεις που αναφερατε το doubleviking, το εψαξα και αργησα για τη δουλεια με τις random pics.
Καταραμενοι! :stuck_out_tongue:

Να μην ξαναμπεις φιλος ! Νεα 16αδα σημερα ! Με τρελα και κορδελα !

…που έχουν πέσει τα συστήματα στη δουλειά και ξίνομαι!!!:smiley: