Μου αρέσει

Κοιτα οσο να’ναι κουραζουν και αυτα λιγο γιατι και παλι μια οθονη ειναι, αλλα σε συγκριση με το pc ειναι αρκετα πιο βολικα και για τα ματια (τουλαχιστον εμενα δε με κουρασαν τοσο μετα απο λιγη ωρα διαβασματος) και γιατι μπορεις να ξαπλαρεις και να διαβασεις ετσι ξερω γω. Και ειναι και μια σκατουλα πραμα. Βολευει πιο πολυ και απο βιβλιο να το κρατας

πωω…ελιωσα στο ιντερνετ με τους αχαρους που τραγουδανε καραοκε!!!μιλαμε για πολυ γελιο!!!αμα ανοιξω κανα θρεντ με τιτλο: καραοκε- ηχογραφηστε κ ανεβαστε το σε mp3- θα εχει απηχηση???:lol::lol::lol::stuck_out_tongue:

…που ανακάλυψα τον προαστιακό και χαζοχαίρομαι!:stuck_out_tongue: κάτω ο αργός ηλεκτρικός!

Επίσης, έχει εφευρεθεί το αεροπλάνο.

Από τη Λυκόβρυση ε?:p:p

To καινουριο μου μαχαιρι!!!

:stuck_out_tongue:
___

…ο διημερος θρασοχαμος στο lost dogs. γαματες μπαντες. εχουμε πολυ αξιολογη underground thrash σκηνη

τα λεφτά που δίνουν οι παππούδες τώρα που έρχεται το Πάσχα.Πόσο αγαπάω αυτές τις Θείες μέρες O:) :stuck_out_tongue:

[SIZE=“6”]ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ!![/SIZE]

:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

Τα καινούρια μου γυαλιά 8)

Χο. Παππούδες τέλος εδώ, οπότε αφραγκιές. :-s

Ας μην ξεχνάμε όμως και τις θείες/θείους :slight_smile:

Που επιτελους βρηκα πως λεγεται αυτο το γαματο κομματακι. Το ειχα ακουσει 1-2 φορες αλλα παντα το πετυχαινα στο τελος και δεν ηξερα τι ελεγαν τα λογια αρα δε μπορουσα να το βρω. Γαμω τις μπαντουλες

δεν μας βολευει εμας που εχουμε 8-9 ξαδερφακια γιατι αντιστοιχα και εμεις θα τους δωσουμε…παππουδες καλυτερα:p

Καταπληκτικο τραγουδι. :smiley:

να περναω χρονο με τις τριδυμες, πανεμορφες, πανεξυπνες , ξεχωριστες σουπερουαου διχρονες ανιψιες μου.(ναι εχω ερωτευτει το παραδεχομαι).τις εχω μαθει ΚΑΙ headbanging.ανταποκρινονται βεβαια μονο στην μουσικη των μαζοο εντ δε ζοο αλλα που θα παει θα τις στρωσω…:metal:

εσυ θα πας μπροστα νεε μου :stuck_out_tongue:

ον τοπικ

μ.α. που αργα αλλα σταθερα αντικαθιστω τα cd μου με ηχο βινυλιου και ανακαλυπτω αλμπουμ που νομιζα οτι γνωριζα.καλιο αργα παρα ποτε.

ακουω το down on the upside, οι κιθαρες των thayil/cornell ριχνουν σκονη ψυχεδελειας στο μυαλο μου

overfloater.

Hρθε το ημερολογιο του κερτ κομπεην!!!cherrybomb μικρη μου θεα εσυ:respect:!!!:D:D
αμα θελησεις ποτε να δεις την υπεροχη λιβαδεια εδω θα’μαστε!!!8)

πες κ αλλα πες κ αλλα…8)ελπιζω να το ευχαριστηθεις! κ αν περασω ποτε απο εκει θα σου ερθω να με ξεναγησεις!:slight_smile: