Μου αρέσει

που και στο εαρινο εξαμηνο δεν εχω μαθημα τη Δευτερα οποτε παρατεινονται οι διακοπες κατα μια ολοκληρη μερα.

που την τετάρτη πετάμε για ολλανδία… :D:D:D

[SPOILER]

[SIZE=“6”]ΑΣΔΑΔΣΦΑΔΣΦΑΣΔΦ!!![/SIZE][/SPOILER]

Mου αρέσουν οι μπούρδες που γράφει όλη την ώρα στα bulletin του Myspace ο Σκοτ Χαλ των Agoraphobic. Τι στην ευχή, για να γράφει ποστ κάθε 5 λεπτά σημαίνει ότι είναι εχχμμμ…μμμ…κάπως πιο νηφάλιος :!:

Επίσης μου καλοαρέσει που μπήκαμε στη βδομάδα ROADBUUUUUUURNNNNNN!!!:):yahoo:

μάλλον πρέπει να σβήσω μερικές πορνοστάρ από τις επαφές μου γιατί εμένα μου εμφανίζονται όλα αυτά στην 3η-4η σελίδα… :-k:-k:-k

που αύριο θα 'χω την καινούρια κάρτα γραφικών στα χέρια μου επιτέλους!
Τρέμε Γοδσμακ 8)

Και στο twitter δεν πάει πίσω
http://twitter.com/agoraphobicnb

Ah I’m twittering my fuckin’ balls off ah

I’ve had a bitch suck cocaine of my dick

Mother fucker I stay high

I just can’t understand how it’s fuckin’ 2010 and some goth band like Opeth can still draw a crowd and make all this money
Σκοτ Χαλ ιζ γκόντ!!!:lol2::smiley:

Ναι αλλά
“Sorry cop killers no new Pig Destroyer 'till first quarter 2011 -and that’s a maybe”

:frowning:

Που με τα παραπάνω ποστ ξέθαψα και ακούω αυτό

αντε νουμπακο…
αμα εχεις και κανα φιλαρακι κανονιζουμε κανα 5vs5 server μας :stuck_out_tongue:

Χαχα, οκ θα δω τι μπορώ να μαζέψω 8)
Προς το βραδάκι λογικά θα μπω.

που βρηκα χρονο να ακουσω καποια καινουργια albums κ να ψαξω για καποια παλιοτερα …:smiley:

που εβγαλα τη κιθαρα μετα απο μηνες που αραχνιαζε στη γωνιτσα της και επαιξα το scarborough fair και δοκιμασα για πρωτη φορα την εισαγωγη απο το imagine (δεν ειμαι για παραπανω η αχρηστη:()

μαθε το daytripper να κανουμε DUO!
:naughty:

:stuck_out_tongue:

εχω μαθει την αρχη! :smiley:

Πάντως αν είναι να παιχτεί κάτι μεταξύ σας, μην προτιμήστε τα DUO

Durex: Η νούμερο ένα μάρκα προφυλακτικών στον κόσμο

Me 2.Κανουμε collab εδω και τωρα.:smiley:

eD:Πανω που ηλπιζα οτι κανεις δεν καταλαβε τι εννοουσα και οτι θα περναγα αλωβητος απο τις επιπληξεις της Angel ερχεσαι εσυ και μου τα κανεις αχταρμα:p

κι εγω το τσιμπησα το υπονοουμενο αλλα δε σχολιασα γιατι ειμαι κυρια :stuck_out_tongue:

Αφου το “ξερω την αρχη” ειναι ακρως προστυχο σχολιο που “δινει σημα” για οργια στη συνεχεια.(μετα το daytripper)

Πφφφ!Εδω μιλαμε για μουσικη,οχι προστιχολογιες παρακαλω.Αρνουμαι να συμμετασχω στο παιχνιδι που ξεκινησατε με το βρωμικο μυαλο σας.Καν’τα μονος σου τα οργια λοιπον 8)