Μου αρέσει

…που τελείωσα με τη ρημάδα την εξεταστική ! :yahoo:

Το τί κατάφερα είναι άλλο καπέλο βέβαια, αλλά όπως και να’χει έφυγε μια περίοδος αυξημένου stress και κατανάλωσης καφεΐνης…

μου αρεσε το χθεσινο βραδυ…reunion με παρεα μετα απο μηνες, αλκοολια, χοροι, καφριλες, παρταρα…\m/
good to be home…
(το τιμημα του να ειμαι ολη μερα σαν ζομπι δεν με χαλασε καθολου)

μου αρέσει που αύριο το πρωί παραδίδω την προτελευταία μου εργασία (και τέταρτη παρακαλώ) για αυτό το εξάμηνο.
βέβαια, μου μένει μια ακόμα, η οποία είναι έχρι τις 27 και την οποία δεν έχω αρχίσει καν, αλλά θέλω να βλέπω τη θετική πλευρά των πραγμάτων.[-o<

Μου αρέσει που δεν έχω τι να κάνω αυτή την στιγμή.

κ δν ποστάρεις μια φώτο στο διαγωνισμό να περάσει η ώρα ? :stuck_out_tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Υπάρχουν και ανήλικα στο φόρουμ…

exw pm. steile

:!:

:–

αν η almighty ειναι ο

(λογω θα θα θα θα θα)

εσυ εισαι ο

(κινδυνολογια ολε)

που γνωρισα ασυφταο χτες:!::!::!:

Ειδες κανα φαντασμα?

Awake λίιιιγο θες και θα χάσεις την συμπάθειά μου μ’αυτά που ποστάρεις :stuck_out_tongue:

awake - deckard : στιχομυθία π σπάει κοκκαλα από τα γελια . :lol::lol:

λες κ ηξερα οτι θα πεις καλο λογο ρε μπαγασα 8)

σου αφιερωσα την ατακα στο σχολιο νο 77 στο θεμα με τα καλλιστεια μας :lol::lol::lol:

@neniel

χειροτερη κ απο την αλεκα εχεις γινει.σε λιγο θα λες για τα συνδικατα κ τους μεταναστες

lol no way!

… που εξαιτίας της απεργίας των φορτηγών έχω κολλήσει εδώ και όλη μέρα κάνω μπάνια στη θάλασσα, ταίζω σάπχια σύκα τις κατσίκες απέναντι και σφυρίζω χαρωπά τραγούδια των SunnO))) καθώς ο ήλιος δύει. =)

αυτο :expressionless:

τρελο σκαλωμα!

καλωσήρθες στην dubstep κοινότητα.8)

όντως, καλώς βρεθήκατε.
ελπίζω όλη η “dubstep κοινότητα” σε 1-2 χρονάκια να βρει ΑΡΓΟ. και. ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ. θάνατο.

godsmack, μακριά τους, σώσε τον εαυτό σου.