Σου εχουν πει τοσοι και τοσοι, οτι εισαι πλεον αφορητα κουραστικος οταν σχολιαζεις το metal με καθε παραμικρη αφορμη, οποτε φτανει πια, τσουρεκια…
Αυτοσαρκασμος για κατι ‘‘δικο σου’’, ναι ! Αλλα εσυ δεν εισαι του ‘‘γουνινου βρακιου’’ και αρα σε αυτη την περιπτωση δεν υπαρχει αυτοσαρκασμος, απλα ειρωνευεσαι. Απο καποιον αλλον ισως δεχτω το αστειακι και ‘‘αυτοσαρκαστω’’ και εγω…
Οντως ρε γαμωτο ειμαι πολυ πισω και κανω ξεπερασμενα σχολια για αυτο το υπεροχο αφρικανικο φανελακι/φορεματακι του γελαστου αγοριου…
δε με καταλαβαίνεις ρε γμτ.
εγώ ανέφερα τον αυτοσαρκασμό για τη φωτογραφία του gonjasufi με τον gaslamp killer.γενικά οι τύποι είναι πολύ μπροστά και έχουν ένα εντελώς δικό τους στυλ.
τώρα αυτά που λες περί μέταλ, δεν είπα τίποτα σε αυτό το thread.εσύ άρχισες να κράζεις μουσικές που δε γνωρίζεις.
Ε κανεις λαθος !!
Δεν εκραξα καμια μουσικη !!
Εκραξα τα καλλιτεχνικα ονοματα τους και την εμφανιση !!
Να διαβαζεις προσεκτικοτερα αλλη φορα…
Περι αυτοσαρκασμου των κυριων, αυτο ειναι που πλεον με εχει κουρασει οπως ειπα και πριν. Αυτο το στυλ ‘‘ουαου ειμαι διαφορετικος/ξεχωριστος/γαματος και εμφανιζομαι οπωςναναι κανοντας οτιναναι, και γιεα φαση’’.
για άκου εδώ χίψτερ των 10’s, η ΑΛΗΘΙΝΗ μουσική παίχτηκε ΜΟΝΟ στα 80’s.
μας έχεις πρήξει με τις new, sludge, post και alternative παπαριές σου!έλεος πια!:razz:
αυτό που παίζει ο flying lotus είναι ένα ιδιόμορφο ηλεκτρονικό hip hop.περιγραφή η οποία δεν είναι καθόλου μακριά απο το dubstep.μπορεί να μην έχει τα μπάσα ή τα beats του dubstep, αλλά πάνω κάτω (τουλάχιστον στην ελλάδα), στο το κοινό που ακούει dubstep καταστάσεις έχει πέραση.