πω πω, ναι!
σ’ εμένα βγάζει και ένα αίσθημα τύπου “παρακολουθώ από κλειδαρότρυπα” :roll:
πω πω, ναι!
σ’ εμένα βγάζει και ένα αίσθημα τύπου “παρακολουθώ από κλειδαρότρυπα” :roll:
Ε, ναι, αυτό είναι το πιο ωραίο
Εκτός αυτού κάποιες φορές μπορεί να σου δώσουν μια άλλη οπτική του κειμένου κάνοντας σε να προσέξεις σημεία που ίσως δεν θα έδινες τόσο μεγάλη προσοχή από μόνος σου. Ένα από αυτά που έχω τώρα είναι τέλειο… αρκετά παλιό και εκτός του ότι είναι σχεδόν ολόκληρο υπογραμμισμένο, αυτός που κρατούσε σημειώσεις έγραφε σε πολυτονικό . Επίσης είναι διασκεδαστικό να προσπαθείς να καταλάβεις από τον τρόπο που υπογραμμίζουν ποιος υπογράμμισε τι! και ξαναεπίσης, δεν ξέρω πώς τα κατάφεραν, το βιβλίο είναι γύρω στις 550 σελίδες και ακριβώς οι μισές είναι κίτρινες και οι υπόλοιπες λευκές!
Πολύ ενδιαφέρον οφείλω να ομολογήσω.
Τώρα για το συγκεκριμένο θέμα που αναφέρει ο Stoupeace, σημαντικό μήνυμα περνά, αλλά το όλο κόνσεπτ είναι πολύ χαζό. Πρέπει εγώ δηλαδή αν δω μια φίλη μου να γράφει “μου αρέσει στον καμπινέ” να πονηρευτώ, να ψαρώσω και να την ρωτήσω τι εννοεί (που σιγά μην την ρώταγα, απλά θα σκεφτόμουν ότι πάει το χασε τελείως και δεν θα ασχολιόμουν). Και αν κάποιος ασχοληθεί το πιο πιθανό είναι να της κάνει κανένα σεξιστικό σχόλιο και να περάσει έτσι το όλο θέμα. Και μετά πρέπει να μου πει η άλλη για τον καρκίνο του μαστού και εγώ να προβληματιστώ κτλ. Θα μπορούσε να είναι πιο στρεητ φοργουορντ η φάση. Μέχρι να καταλάβω τι παίζει και να ευαισθητοποιηθώ θα χω πεθάνει από μετάσταση. Α και παρεμπιπτόντως, επειδή ποτέ δεν είχα fb και προφανώς μάλλον απέχω από τον τρόπο σκέψης του, μπορεί και να κάνω λάθος στα παραπάνω:p
Τέσπα.
Μα δεν είναι απλά ότι σου δίνεται μια άλλη οπτική του κειμένου, όσο το ότι σου δίνεται αυτή η άλλη οπτική τελείως γυμνή από οποιαδήποτε άλλη επεξήγηση ή παρεμβολή.
Δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται κατανοητό έτσι όπως το εξηγώ, όπως και να ‘χει αυτές οι υπογραμμισμένες σειρές από αγνώστους σ’ ένα βιβλίο πρόσθέτουν έναν ανεξήγητα μυστήριο ρομαντισμό.
[SPOILER]btw, πως λέγεται το βιβλίο? [/SPOILER]
κατανοητή είσαι και συμφωνώ. ο κόσμος σαν βούληση και σαν παράσταση είναι το βιβλίο, του schopenhauer.
μια τέτοια σημείωση στο περιθώριο ενός βιβλίου είχε σαν αποτέλεσμα να παιδέψει τους μαθηματικούς για 4 αιώνες σχεδόν και την γέννηση αρκετών νέων κλάδων των μαθηματικών. Το ζουμί της σημείωσης ήταν: “έχω μια απόδειξη ότι δεν μπορεί να ισχύει αυτό, αλλά το περιθώριο είναι πολύ μικρό για να την χωρέσει”…
χαχαχ, ε, φαντάσου να τύχεις κι εσύ κάποτε σε μια τέτοια σημείωση, ωραίο θα 'ταν
ντούγανος μεγάλος με μαθηματικά βέβαια, οπότε δεν έχω ιδέα για το συμβάν. τι ήταν αυτό το “αυτό” που δεν ίσχυε τελικά;
δεν πειράζει αμα δεν έχεις και μεγάλη ιδέα από μαθηματικά, την διατύπωση του θεωρήματος (γιατί όντως για θεωρημα πρόκειται όπως απεδείχθη μετά από χροοοοονια) μπορεί να την αντλιηφθεί ακόμα και ένα παιδί γυμνασίου.
λέει ότι για κάθε n μεγαλύτερο ή ίσο του 3, δεν υπάρχουν θετικοί x, y, z τέτοιοι ώστε:
[CENTER]χ^{n} + y^{n} = z^{n}[/CENTER]
αυτό είχε διατυπώσει ο Fermat (ότι δεν μπορει να ισχύει αν το n είναι μεγαλύτερο ίσο του τρία) το 1600κάτι στο περιθώριο ενός βιβλίου του Διόφαντου (μαζί με την σημείωση για το μικρό περιθώριο). Κ τελικά απεδείχθη ότι όντως ο ισχυρισμός του Fermat ήταν σωστός το 1990κάτι.
Μάλιστα, καλός πρέζακας κι αυτός, κανένα μαντίλι δεν είχε δηλαδή να το γράψει εκεί; Δεν τον πιστεύω :!:
Παναγιώτη, εγώ με το ζόρι την προπαίδεια αντιλαμβάνομαι
πόσο θεός είναι??
Να βγαίνω για μια χαλαρή μπυρίτσα στο μοναδικό ροκάδικο της Καβάλας να είναι DJ ο Σωτήρης (50+ σίγουρα ο Θεός!!) και να καταλήγω να κωλοχτυπιέμαι με άλλα 2 παιδιά μέχρι τις 8:30 το πρωί!!!
jazz rock ή έχει κ άλλα?:p(θυμαμαι κ εναν γλαρο η κατι τετοιο:-k)…
Στον Γλάρο ναι! Άπειρα καψίματα εκεί.
Από Jazz άρχισε η βραδυά με live Skaribas!
yeeeeah…!!!8)
μ αρεσεις…
Αυτά τα άκυρα που έρχονται από το πουθενά πραγματικά μου ανεβάζουν την διάθεση!
Πέρασα ένα υπέροχο ΣΚ γνώρισα ωραίους ανθρώπους…μόνο που το ΣΚ κρατάει λίγο ρε γμτ8)
που ειχα σουπερ βαρετο μαθημα απο τις 5 μεχρι τις 8 και κατα τις 6 εκανε διακοπη
ρευματος σε ολη την πολη με αποτελεσμα να φυγουμε απο το τει:D και το
καλυτερο?αφου φυγαμε επανηλθε το ρευμα:bounce:
που έχω άδεια από τη δουλειάααααα!!! επιτέλους λίγη ξεκούραση…:D:D:D:D:D:D:D:D:D
/ζήλεια mode on
Edit: Να περάσεις τέλεια!!!