Μου αρέσει

Που σήμερα θα δώσω αίμα για πρώτη φορα ><

που εβαλε επιτελους κρυο…ειχα βαρεθει δεκεμβρη να κυκλοφορω σπιτι με κοντομανικο…:roll:

…το αγγλικο αλφάβητο !!

Eγαψε!8)

Να βλεπω το χιονι και να πινω ζεστη σοκολατα!

Πώς πήγε τελικά;

Μ’αρέσει που βλέπω να χιονίζει και με σχεδόν κλεισμένη φωνή από χθες το βράδυ τραγουδώ χιόνια στο καμπάααναριόοοο.

Μια χαρά :slight_smile: Όταν τέλειωσε η διαδικασία μόνο και σηκώθηκα, ένιωσα να σκάω από την ζέστη, άλλα ξάπλωσα για 2 λεπτά και όλα καλά, μετά έφυγα. Είναι πολύ γαμάτη αίσθηση μετά όταν φεύγεις, πάτε να δώσετε όσοι μπορείτε, 10 λεπτά κρατάει η διαδικασία :smiley:

Μου αρέσει που σε λίγες μέρες πάω στο Μπάνσκο για σκι :smiley:

To επόμενο Σ/Κ θα πας?

Ναι, 16-19 :smiley:

Τι σύμπτωση, κι εγώ 8)

Αν δεις ενα τύπο να σκίζει τις βουνοπλαγιές με το ένα πόδι, εγώ θα είμαι :stuck_out_tongue:

Χαχα, εντάξει θα το 'χω υπόψιν μου :stuck_out_tongue:

Αν θες και αυτόγραφο, απλά πες το :stuck_out_tongue:

5 τόνους χιόνι έξω, ανοιχτά παράθυρα, καρεκλά απέναντι, και Agalloch - Marrow Of The Spirit και μετά Burzum - Belus…

Θελω κι εγω χιονι ρε γαμωτο!!!

μολις εγινες ο αγαπημενος μου χρηστης :roll:

Έχω κάνει ακριβώς το ίδιο αλλά με Battles In The North.
Ήμουνα μικρός και δεν ήξερα… :?

…η αλυσίδα καταστημάτων Max Perry. Και χωρίς να μπω μέσα μου σπάνε την μύτη σχεδόν καθημερινά.

που να δεις πόσο αρέσει σ’εμένα που απέχει μόλις τρία τετράγωνα από το σπίτι μου… :roll:

μετά απορείς γιατί σε πονάει η μέση σου . ψώφο και headbanging = σίγουρα πονεμένη μέση .

Που ο επιταφ μέσα απο τα 1765448 φεηκ του μου στέλνει (μόνο σε μένα άραγε?) πάντα και γαμώ τα pm!