Μου αρέσει

…να ξυπνάω και να βλέπω το ρολόι μία ώρα πίσω.

Gotta love that feelin’ :slight_smile:

…καλά μιλάμε και για γαμώ τις φωτό:):!:

Εγω ημουν ξυπνιος τετοια ωρα και καθομουν απο τις 3.50 να κοιταω σαν χαζος το ρολοϊ και οταν ξαναπηγε 3, κωλοχαρηκα :razz:

…που όλο το Σαβ/κο το πέρασα στο σπίτι.

Αγγλική διαφήμιση της Ford που άκουσα στο internet με τραγούδι Ηawkwind.

Και στη νόβα την έχω πετύχει

το λοιπόν.

χθες με καλή μέρα, έκανα με τα πόδια μια διαδρομή σε μέρος που ειχα να πάω από 15-16 χρονών. πίσω απο την γειτονιά μου, μια ατελείωτη ευθεία από δέντρα, χώμα, τελευταία σπίτια και απόλυτη ησυχία. για 1 ωρα και 20 λεπτά,περπάτησα, στάθηκα, αγνάντεψα, σκέφτηκα και ένιωσα έτοιμος να φάω όσες φορές χρειαστεί το κεφάλι μου για το οτιδήποτε.
έφτασα και σε μέρη που δεν είχα δει ποτέ.

σήμερα, βλέποντας τα σκοτάδια που υπάρχουν, και με το πρώτο μπαμ του ουρανού, αποφάσισα να το ξανακάνω έστω για 40 λεπτά μέσα στην (τρελή)καταιγίδα.
μπορεί να διέλυσα τα ρούχα μου, στα παπούτσια μου να υπάρχει ενα ψάρι, και απο το δεξί μου αυτί να ακούγεται κάθε λιγο και λιγάκι η αναχώρηση του πλοίου πειραιας -συρος, αλλά πραγματικά μιλαμε ένιωσα για 40 λεπτά πιο ζωντανός απο ποτέ.
αέρας, πυκνή βροχή και κεραυνοί στο βάθος.τι άλλο να ζητήσει κανείς

νομίζω οτι βρήκα δρόμο για το περπάτημα που τοσο μου αρέσει. αν και έχουν κάνει ηδη κάποιες εργασίες για να περάσει δρόμος αποσυμφόρησης κεντρικού δρόμου της γειτονιάς μου

*τελευταία γειτονιά της λαρισας προς θεσσαλονικη.
**τζάμπα ξανά

…που άνοιξε και πάλι η σελίδα του Παστίτσιου. Κάθομαι και “μαλώνω” με οπαδό των Dark Funeral που πειράχτηκε από την σελίδα επειδή σατυρίζει τον χριστιανισμό και όχι το Ισλαμ. Σουρεαλισμός.

Να βλέπω horror movies των 60’s στο mute με σβηστά φώτα και από πίσω να παίζει random τραγούδια από electric wizard. (αν βρέχει κιόλας ακόμα καλύτερα για έξτρα μπόνους στην ατμόσφαιρα)

priceless

Βάλε καλύτερα Mount Fuji

:thumbup:
απο τα λιγα πραγματα που μπορουν να με χαλαρωσουν πραγματικα.+ακουστικα
(βεβαια μπορει να με πατησει κανα αυτοκινητο καμια μερα)

… ο κολλητός μου.
επειδη κατάλαβε οτι αυτο τον καιρό δεν την παλεύω και πολύ, με πήρε τηλέφωνο το μεσημεράκι και μου λεει στο άκυρο, ελα θα ερθω να σε παρω με το αυτοκίνητο να πάμε κεντρο να δουμε ρούχα!!! (για το θεο. δεν βρήκε κατι καλύτερο να πει σαν δικαιολογία.ακου ρουχα:lol:).
χάρηκα.

*οταν έρθει το βράδυ ομως? τι κάνουμε πάλι? και αυτός ο παλιοdeckard μενει στον τυρναβο. ελα εδώ μωρεεεεε

καλα εσυ για βραδυ ζητας τον Ντεκαρντ???

:lol:

οτι μπορεί ζητάει ο καθένας. αυτο μπορώ, τον κωστα φωνάζω.

Να αρχιζε να ακουγοταν απ τον ουρανο το Shores in flames 8)

Aληθεια Deckard ? Ξερω 10 ατομα απο εκει και τους 10 τους εχω στην καρδια μου.

[SPOILER]Ο Deckard δεν ειναι μεσα σε αυτους :razz:[/SPOILER]

Που απο αυριο εχω αδειουλα 11 μερουλες :smiley:

Πεντακάθαρη 4άρα στην ΑΕΚ και τους αεκτζήδες που δεν έχουν ομάδα να φωνάζουν ανεύ λόγου για την διαιτησία
Πιο γραφικοί και απο την Χ.Α!!!

…το ψαρονέφρι στην σχάρα που έφαγα πριν λίγο! Μιαμμμμμμμμμ!

Το να λες μόνος μαλακία τρελή μέσα στο δωμάτιό σου, μαλακία που δεν θα γέλαγε κανείς φυσιολογικός άνθρωπος και εσύ να γελάς για κανένα λεπτό.Και η στιγμή συνειδητοποίησης πως είσαι χαζός.