Μου αρέσει

γενικα η βροχη και ο, τι συνεπαγεται αυτης εκτος των λιγων αρνητικων(που πολλαπλασιαζονται επειδη ζουμε Ελλαδα) ειναι ωραια.

Tι της βρίσκετε;
Εγώ τη μισώ! :evil:

Η βροχη ειναι ωραια αν θες να κατσεις σπιτι σου, και να την βλεπεις να πεφτει… Βεβαια οταν βγαινω, ποτε δεν παιρνω ομπρελλα διοτι εχω το βιτσιο του μ’αρεσει να βρεχομαι…#-o

εσύ είσαι γαύρος!:stuck_out_tongue:

:thumbup: Καύσωνας στην παραλία 4ever!!!

Ουτε εμενα μου αρεσει ρεε! Ωραια οταν μενω μεσα στο σπιτι να την χαζευω απο το παραθυρο, αλλα παντα πλημιριζει το δωματιο μου λογω κακοτεχνιας σε ενα παραθυρο!
Οταν βγαινω εξω δεν την παλευω επισης γιατι απο τους δρομους που περναω κατεβαινουν ποταμια τα νερα απο τις πανω περιοχες και γινομαι σκατα!

Αλλα πρεπει να βρεχει!

Nα υπαρχει και ισορροπια στον πλανητη!!!8)

κι εσύ είσαι φλώρος βάζελος!!!

το καλοκαίρι είναι ό,τι καλύτερο,γιατί έρχεται μετά από βροχές!!!όχι το φετινό πράμα

Δεν αντιλεγω ρε βλακα, αλλα μου τη σπανε οι επιπτωσεις της βροχης, αν δεν εβρεχε σημερα το μεσημερι θα προλαβαινα κατι δουλειες και θα εβαζα το ξυπνητηρι αυριο να βαρεσει στις 08:00.:evil:

Δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το να ξυπνας καλοκαιριατικα (ειδικα τις μερες του καυσωνα) μουσκεμα στον ιδρωτα και να μπαινεις αμεσως για κρυο ντους!!!

Σοβαρα τωρα, παλι καλα που εβρεξε αυτες τις μερες γιατι φετος δεν ειχαμε καθολου βροχες. Οι μετεορολογοι ειπαν το 2007 θα ειναι απο τις πιο ζεστες χρονιες ειδικα το καλοκαιρι θα ειναι απο τα πιο ζεστα καλοκαιρια ολων των εποχων.

Θα πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι την μεταναστευση δηλαδη. Οι ζεστες δεν παλευονται με τιποτα…:frowning:

Η ζεστη αντεχεται, το κρυο οχι…8)

Αμα κρυωνεις τυλιγεσαι σαν κρεμμυδι.
Αμα ζεσταινεσαι πολυ και τα βγαλεις σχεδον ολα μετα τι θα βγαλεις, το πετσι σου;:lol: #-o :stuck_out_tongue:

To αντίθετο θες να πεις…

Οχι, ειμαι πολυ κρυουλιαρης…:frowning:
Αλλα με τη ζεστη τα βγαζω περα…:slight_smile:

εγώ να δεις,έγινα παπί σήμερα,αλλά όπως και να’χει,η βροχούλα είναι φοβερή!δε βρέχει και κάθε μέρα άλλωστε!

Aυτο ακριβως…
Το καλοκαιρι πεθαινω.Eιδικα οταν εχει 40 βαθμους κ με βαραει ο ηλιος.
Ουφ το σκεφτομαι και σκαω.

γεννήθηκα μεσημέρι,Σάββατο,13 του μήνα,μέσα στον καύσωνα,ο καύσωνας είναι απόλαυση!!!

Κ εγω στη καρδια του καλοκαιριου του 87,που ηταν απο τα πιο ζεστα της 20ετιας,γεννηθηκα…
Αλλα την απεχθανομαι την ζεστη!

Α,και φανταζομαι ξερεις ποσο σε αγαπαμε…:lol:

Ναι, και αυτο που τον κανει ακομα καλυτερο ειναι οτι κανεις δεν τον αντεχει και τη σπας στους αλλους…:smiley: :stuck_out_tongue:

Moυ τη σπας. :stuck_out_tongue: