Μου αρέσει

Μαύρη μπλούζα με το λογότυπο των Opeth και από πάνω σακάκι. Interesting. Στυλιστική άποψη :stuck_out_tongue:

Πρασινη σκουρα ειναι!:slight_smile:

Το ραπάρισμα του Dwilight Howard στην εισαγωγή αυτού του βίντεο

τη φωνάρα έχει το παλικάρι:D

που πήρα εισιτήριο για ΗΙΜ!!!10 μερούλες μείνανε!!!:smiley:

μ’αρέσει που αύριο θα πάω στον αγαπημένο μου συναυλιακό χώρο terravibe(είδες τι κάνει ή φύση!!) και θα δώ για 2η φορά φορά ένα από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα tool!!!

Δεν ακουει Opeth ε??:-s

:cold: :cold:

Σιγα μημπως το χανες…:stuck_out_tongue:

Κι εγω για Αλκίνοο!:stuck_out_tongue:

Το Τέξας.Πρώτη φορά πήγα και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση.Ωραιο κλάμπ.

…που ο κολλητός μου μετακόμισε ακριβώς πίσω από το Τηνιακό!!!

(λιώσαμε χθες):stuck_out_tongue:

απολυεσαι!

μου αρεσει που ολοι στα φορουμς μιλουν λες και ειναι “μοντελο-παρτες”, αλλα τα δικα τους χαλια δε τα κοιτανε!:lol:

πλακα κανω, αν και εδω που τα λεμε το ταδε φαινομενο ειναι γεγονος. ειναι ενα απο τα κλισε του νετ.

OI RAMONES…

Κ εγώ κ εγώ!!:stuck_out_tongue:

να πετάω κώλους με το αυτοκίνητο και να τρομάζουν οι συνεπιβάτες …:stuck_out_tongue:

Τς τς τι καγκουρας.

Κι εγω ειχα πεταξει μια φορα,και στην Εγνατια κιολας.Αλλα δεν το ηθελα,μου ξεφυγε.Γαμω τα οπισθοκινητα.

Πέρα από την πλάκα, οδηγάω πολύ στρωτά (μη βλέπεις που έχω τρακάρει 2 φορές και τις 2 φορές εγώ δεν είχα καμία ευθύνη… εκτός από την γκαντεμιά μου), αλλά το να σου λένε ότι πας σαν φλώρος και να πετάς εκείνη τη στιγμή έναν κώλο που τους κολλάει τη μούρη στο τζάμι, είναι άλλη αίσθηση!!! :stuck_out_tongue:

[SIZE=“3”]Βρήκα δουλειά,βρήκα δουλειά,βρήκα δουλειά[/SIZE]:yahoo:

Καλά δεν είναι κάτι τρομερό,αλλά τουλάχισοτν θα έχω τι να κάνω γα ένα μήνα τα πρωινά:)

εσυ καλυτερα να αφησεις τους κωλους των αυτοκινητων και να πιασεις αλλους… εεε… χμ… ναι… :stuck_out_tongue: :lol:

οχι τιποτ’ αλλο. μπας και δεις προκοπη.:stuck_out_tongue:

α) όλο εκεί το έχεις το μυαλό σου :stuck_out_tongue:

β) όλοι οι κώλοι καλοί είναι

γ) αν τον κώλο στο αυτοκίνητο τον πετάξεις σε δεξιά στροφή, τότε ο κώλος της δίπλα έρχεται πολύ κοντά… Αδαή!!! :stuck_out_tongue:

Μπραβο!!!:smiley: Τι δουλεια? (Ζιγκολο λεει…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: )

Μου αρεσει που σημερα πηρα τα πρωτα μου λεφτα!Αυριο θα πεσουν τα πολλααααααα…:vibrate: