Τι είναι το σχοκείο;
σχολειο ηθελα να πω…
Σώωωωπα.
Ναι ρε, I know, ετσι το εγραψα επειδη εχουν τα ιδια αρχικα…
Αντε, καλη τυχη λοιπον αν και θα εισαι Αγγλια:? αλλα ενταξει, σε συγχωρω.
Απορια: Γιατι διαβαζεις φυσικη για να μπεις LSE? Δεν σπουδαζεις οικονομικα?
Βασικά επρέπε να διαλέξω πλην των οικονομικών που έχω άλλα 5 μαθήματα(υποχρεωτικά μαθηματικά , ελληνικά και αγγλικά) και διάλεξα υπολογιστές και προτίμησα φυσική αντί χημείας και βιολογίας επειδή ο τρόπος σκέψης μου άρεσει παραπάνω(και λιγότερα πράγματα να μάθεις:p ) αλλά αναγκάστικα έπρεπε να διαλέξω ένα science μάθημα…οπότε έκανα το λάθος και την διάλεξα:p
( πρέπει να συγκεντρώσω ένα σύνολο βαθμών και έτσι που άνεβηκα 2 μονάδες πιάνω το typical offer και επείδη εχώ και αρκετά qualifications ελπίζω τώρα …για να απελπιστώ στο τέλος:p )
P.s 1:Αυτό δεν σημαίνει ότι στον ελεύθερο χρόνο μου δεν θα επισκέφτομαι και την πανέμορφη Σκωτία που πήγα φέτος και με ενθουσίασε:D
Καταλαβα… Καλη Επιτυχια οπως και να χει!:bye:
Τελικα δεν βλεπω καποιο λαθος στις επιλογες σου!!
Hahaha:D Σε ευχαριστώ πολύ φίλε:D
Μπορώ να πω ότι το Εδιμβούργο ήταν απίστευτο όπως και η περιοχή κοντά στο Dundee και φυσικά το άπλετο πράσινο!!!
Οπότε μου αρέσει η Σκωτία και γενικά το Νησί:D
Επίσης μου αρέσει που σφάζονται όλες για την πάρτη μου αυτό τον καιρό και δεν ξέρω ποια να πρωτοδιαλέξω:lol: Ευχάριστα διλλήματα:p
Οντως… τωρα που μoυ το θυμισες εχω υποσχεθει να ποσταρω φωτογραφιες απο Εδιμβουργο καποια στιγμη… Stay tuned!
OK σταματω εδω το chat (Παναγια μου, εγω δεν εκανα ποτε chat στο forum, τι μου εκαναν?8O ) και σου ευχομαι να εχεις παντα τετοια διλληματα!!
Αυτός εδώ δηλητηριάζει τον κόσμο.
:ban: στο μπούστη!
Φιλε Πανο, σε ξερω τοσα χρονια (λεμε τωρα… ) και ειναι πραγματι ανησυχητικο να ζητας απο μονος σου να σε κανουν μπαν.
Εκ μερους ολης της φορουμικης κοινοτητας, σε παρακαλω να το ξανασκεφτεις. Ολοι σε χρειαζομαστε κοντα μας… για το γελοιο που μας προκαλεις!!
Ποιό είναι το “γελοιο” που σας προκαλώ; :-k
Άνοιξε και κανένα Μπαμπινιώτη!
Που σε λίγο θα βγεί όλη η γειτονιά να με κράξει λόγω Slayer! 8)
That’s the spirit!!!
Αυτό το κομμάτι
και η σειρά που παίζετε…αριστούργημα
Που τελειωσα την πρωτη εξεταστικη και ταυτοχρονα μου τη σπαει που σε μια βδομαδα ξεκιναω τη δευτερη…
που περασα ενα εργαστηριο και μαλλον περασα σημερα και θεωρια πλοιου 2:D
…οι DHG…
ειμαι αλλου τωρα.
… που σημερα -απ’οτι φαινεται - θα ειναι μια πολυ πολυ ομορφη μερα!
Που πήρα άδεια και έχω αράξει…
Που σε λιγες ωρες θα παω να πληρωθω