Μου αρέσει

έλα ρε Lakers!!!:slight_smile: :slight_smile:

Το avatar μού.Από τον Fu Manchu πήγα στο 30 days of night.Yeah:D

Ο τεράστιος Μιχάλης Ρακιντζής.Δίνω όρκο ιερό τώρα,να μαζέψω ό,τι υλικό έχει βγάλει.
προσκυνώ.

Για την προ S.A.G.A.P.O εποχη συμφωνω, ειναι θεος. :stuck_out_tongue:
Παιρνω πισω κατι που ειχα γραψει κακο για δαυτον στο τοπικ του.:frowning:

…που το ροκιν δεν βαζει βαθμολογια στα ριβιουζ.

…που θα παω στο σχολειο μου μετα απο 6 χρονια και συγκεκριμενα να παιξω μπαλα στο 5Χ5 που μεγαλουργησα καποτε.

Το τρέιλερ του νέου Silent Hill…yeah,αυτά είναι.Ώρα για να ξανακαυώ στο gaming.:smiley:

+1. Οι βαθμολογίες ενισχύουν έναν μη κριτικό τρόπο σκέψης θα έλεγα, όπου σημασία περισσότερο έχει ο “κώδικας” (αριθμός) και όχι η ουσία (το review).

Που σήμερα ήρθε το καινούργιο laptop (λέτε να μεταμορφωθώ και εγώ σε spam-bot?:stuck_out_tongue: ) και φυσικά το Haloooo 3:D :smiley: :smiley: :bow2: :bow2: :bow2: :respect:: :yahoo:

Να φας τη γλώσσα σου!!!

Προσπαθώ πώς και πώς να το βγάλω απ’ το κεφάλι μου μέχρι να τελειώσει η ρημάδα η εξεταστική…

Aσε και εγώ δίνω τελικές εξετάσεις που θα καθορίσουν το prediction που θα πάρω…αλλά μπροστά στο Halo:p

αυτο μου αρεσει και μενα πολυ σαν ιδεα. δε το λεω επειδη ειμαι συντακτης ε :stuck_out_tongue: απλα θεωρω οτι αλλιως μετραει το 6, το 7 και το 8 ως εντυπωση για τον καθε συντακτη. π.χ. μπορει να πω σχετικα καλα πραγματα για ενα δισκο του 6.5 σε σημειο που αλλος για τα ιδια μπορει να ειχε κοτσαρει ενα 7.5

στα βαθμολογουμενα ριβιουζ περισσοτερη εντυπωση κανουν τα νουμερα παρα οι λεξεις. οπως ειπε και ο ελλανορ εξ αλλου…

…που χωρίς να το καταλάβω έφτασα τα 2000+ ποστ ! Τώρα μπορεί να αρχίσει να μετράει η γνώμη μου!

που τέλειωσα την εξεταστική, που θα πάω να αγοράσω εισητήριο για muse…

και εγώ τι να πω ρε παιδια που εχω xbox και δεν μπορώ να παίξω το τρίτο μέρος!!!#-o #-o #-o #-o

ότι χάνεις μια από τις καλύτερες κονσόλες και ενά από τα καλύτερα παιχνίδια ever:p

που ενας πιτσιρικας που πλακωνα στις κλωτσιες για χαβαλε στα παιδικα μου χρονια σκηνοθετει την νεα ελληνοαμερικανικη σειρα του mega… way to go man…!!! :^)

Αυτό το κομμάτι

κορυφή

που όταν μπαίνω στο σπίτι, με υποδέχεται το puppy love με τρελά χάδια και το joys of the emptiness που ακούω τώρα…

Το νέο μου άβαταρ:D

κι εμένα μ’ αρέσει!!