που ηρθε το Σαββατοκυριακο!ΝΑΑΑΙ!:vibrate:
Θα αφησω τα κοκκαλα μου πανω στο στρωμα!:roll:
Που νομίζω ότι την πάτησα με μια…(μετά από πολύ καιρό επιπόλαιων σχέσεων:) ) και μου αρέσει το feeling αυτό…
Και τό ακόμα καλύτερο είναι ότι είμαι αρκετά σίγουρος ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία:) (ελπίζω να μην σας γράψω από δευτέρα στο thread με τις πίτες καταθέτοντας τις εμπειρίες μου:p )
Love will find a wayyy:D
Love is in the air…
Που πέρασα 2 μαθήματα και που πια όλα είναι καλύτεραααααααααα!
Που επιτελους εβαλα Ιντερνετ και πεταει (με 380 ΚΒ κατεβαζω )
Aχ… ετσι πρεπει!Να ειστε ερωτιαρηδες! :lol:
Μου αρεσει που ξεκουραζομαι γενικοτερα και τη Δευτερα ξεκιναει η σχολη!!!
που μείνανε μόνο 5 μέρες για να αρχίσει η σχολή.γέα!
που αυριο θα γινει μαχη.Αγορασα 6 κιλα πα’ι’δακια…:lol:
Το avatar της Νεφέλης!!!
Και το δικό σου Αλεξανδρόνιιι!!!
Τim Burton ρεεε!!
Καλά τόσο πολύ σας αρέσουν οι σχολές σας??
Εγώ χαίρομαι που αρχίζω πιό αργά από οποιονδήποτε άλλο που ξέρω, ενώ ακόμα δεν έχω καν πάει να πάρω πρόγραμμα.
Αμα σιυ αρεσει αυτο που κανεις…
Έχεις δίκιο. Εγώ π.χ. έμαθα ότι τελικά στη σχολή μου έχει κάποια οικονομικά μαθήματα στο στιλ του Α.Ο.Δ.Ε. που δεν μπορείς να τα αποφύγεις και αυτό με έχει καταξινίσει. Από την άλλη όμως μου αρέσει που έχει και αρκετά κοινά μαθήματα με τους ηλεκτρολόγους μηχανικούς, που με ενδιαφέρουν πολύ περισσότερο και έτσι αφού τελειώσεις αυτή τη σχολή μπορείς να πας με κατατακτήριες για δεύτερο πτυχίο.
Κι εγω εχω μαπες μαθηματα (βλ. παλαιοντολογια:roll: ), αλλα με τη σχολη μου ειμαι ερωτευμενος!!!
Η χθεσινη βραδια…με ολους απο εδω μεσααααα!!!
Δεν ξερω τι γινεται στις αλλες σχολες, στη δικη μου παντως εχουμε τοσο ΚΑΜΜΕΝΕΣ υπαρξεις, κανουμε τοσο χαβαλε που και σκατα να εισαι, πας εκει και γινεσαι καλα!Ειναι πολυ παρειστικη φαση…
μ αρεσε η χθεσινη ημερα…
:-s
Ειχε καμια σχεση με τη σχολη μου?
:-s
Ε???
Απλα εκανες quote το post μου περι σχολης και μπερδευτηκα…:-s
σορθ πρεπει να μπερδευτικα και γω