Μου αρέσει

φερτην την τεταρτη να μιλησουμε για ποιηση βιβλια cinema απολαμβανοντας ενα ποτηρι κρασι8) :stuck_out_tongue:

Ο Χοκαμ ειναι πολυ γυναικας τελικα…8) 8)

που ο Sentient έχει κάνει ακριβώς 666 πόστς.Μείνε σε αυτά ε:lol: :stuck_out_tongue:

Πάντως το μόνο που ξέρω απο σένα, αν είσαι αυτό το άτομο που νομίζω οτι είσαι, είναι πως σου αρέσουν οι ανανάδες. Για όλα τα άλλα αμφιβάλλω.

(υπομονήηη και θα έρθει το ποστ, χεεχεεεε :roll: )

που αποδειχτηκε οτι εγω ειμαι πολυ πιο ωριμος απο τον αδερφο μου!!!

Ενω εσυ…μην δεις γυναικα με κοντο σορτσακι και αμεσως το θανατηφορο βλεμα…:stuck_out_tongue: :wink:

Μου αρέσουν οι στίχοι των Ministry…

Και τι μας το λες εεε?:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
πλακα,πλακα το χουμε …ησει το τοπικ…:smiley:

Εμένα πάλι μου αρέσει όλο το πακέτο. Α ρε Ministry…:frowning:

E εννοείται αυτό. Από την άλλη όσον αφορά την διάλυση τους, αν ήταν να ξεφτυλλιστούν όπως οι Metallica και Manowar, καλύτερα που ο Al τους διέλυσε…Εφ`όσον πίστευε ότι πέρασε ο καιρός τους…

που πάω καλά επαγγελματικά!:smiley:

:lol: :lol: :lol:

Θες και συ να γνωρισεις την αδερφη μου ρε?Να ξερεις ομως οτι το αγαπημενο της φαϊ ειναι η παπια…(με μασκα ή χωρις).:lol:

Μεγαλη ξευτιλα οι Metallica…[-X [-X

Ο ΧΙ αλλο σπαμ please…:spam: :stuck_out_tongue:

Τι λές ρε βλ&$&#^(#!!!Έλεος#-o #-o #-o

H ορχηστρα απο το Progenies of the great apocalypse των Borgir.Θυμιζει εντονα sountrack απο τον Indiana Jones :-({|= :-({|= :-({|= :metal: :metal: :metal: :metal: :metal: :metal:

Το καινουριο μου κινητο!!!:smiley:

Kit Kat με λευκη σοκολατα και γεμιση φραουλα.Οργασμος.Ηδονη =P~ =P~ =P~

Σοκολάτα, λευκή κιόλας, και φράουλα μαζί!!! τι μου κάνεις τώρα, θα με αναγκάσεις να τρέχω στα περίπτερα… =P~

Εγω εφυγα κιολας.=P~ =P~ =P~