Μου αρέσει

Που κρυωσε ο καιρος ωρε!!!

Ετσι και ετσι.Αν βαλεις την ημερα ενα φουτερακι παιζει και να ιδρωσεις,
ενω το βραδυ ανετα φορας μπουφαν.Περιεργα πραγματα.

όντως…αυτά είναι!
Μου αρέσει που χθες σάπισα στον υπολογιστή και που τώρα ακούω όλο το judgement!α ρε γιάννη τι το θύμησες???

έτσι είναι ο ριβερ.θυμησιαρης

Που επιτέλους αύριο ξεκινάει πια η (δεύτερη κατά σειρά) σχολή μου… Αρκετά έκατσα αυτές τις μέρες! Άντε, να γίνουμε λίγο δημιουργικοί…

που βρίσκω νόημα και θετική σκέψη σε μουντές στιγμές

Άντε φίλε,καλό ξεκίνημα και ακόμη καλύτερη συνέχεια:D :wink: Τις δυνατότητες τις έχεις-στο έχω πεί αυτό-,προσπάθεια χρειάζεται.:slight_smile:

Να σαι καλά red! Προσπάθεια, όπως λες, και πολύ δουλειά! :slight_smile:

που το google έχει τόσο μεγάλη βιβλιοθήκη ηλεκτρονικών βιβλίων που βρήκα ένα βιβλίο που μου είναι απαραίτητο και δυσεύρετο!!!

που αύριο φεύγω για Σαλόνικα:D

Μου ήρθε αυτό το mail, το διάβασα, άνοιξα το πρώτο βιντεάκι και πήγα να δακρύσω από αυτό που είδα!
Η λέξη συγκλονιστικό είναι λίγη…

** Δείτε τον, πραγματικά σου κόβει την ανάσα **

Ο Paul Potts εμφανίστηκε στο Britain You’ve Got Talent. Μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν ένας απλός πωλητής κινητών τηλεφώνων σε ένα από τα εκατοντάδες πολυκαταστήματα της Αγγλίας. Όταν τον ρώτησαν τι πήγε να κάνει εκεί είπε πολύ απλά ‘Να τραγουδήσω όπερα’. Οι κριτές και το κοινό κοιτιόντουσαν μεταξύ τους και τρίβανε τα χέρια τους αναμένοντας να σπάσουνε πλάκα. Μόνο και μόνο το στυλ, ο όγκος, η μούρη και το ντύσιμο του Paul σε προδιέθετε να περιμένεις ότι δεν θα ακούσεις αυτό που δηλώνει.

Το αποτέλεσμα ήταν στην πρώτη κορόνα οι κριτές και ο κόσμος να ανατριχιάσει, στην δεύτερη να αρχίσουν τα πρώτα δάκρυα και στο τέλος όλοι μαζί όρθιοι να χειροκροτούν και να ζητωκραυγάζουν αυτό το ταλέντο. Επέλεξε να τραγουδήσει ζωντανά το NESSUN DORMA όπου στο παρελθόν μόνο ο Pavarotti το είχε καταφέρει.

Παρακαλώ θαυμάστε στα παρακάτω links όλη την πορεία του Paul.

Χρειάζεστε όπως και δήποτε ΗΧΟ καθώς επίσης και ηρεμία γιατί πραγματικά το τραγούδι, η μουσική, το στυλ και το ύφος του Paul είναι απίστευτα συγκινητικά.

Πρώτη Εμφάνιση

Ημιτελικός

Τελικός

Τελικά Αποτελέσματα

Μου αρέσει αυτή η ιστορία λοιπόν…βγαλμένη από ταινία!!!

Που αυριο έχω άδεια…:smiley:

Κωστη you made my day…Τι θεος ο τυπος…:!:

8O 8O 8O 8O Moυ σηκωθηκε η τριχα.Πραγματικα απιστευτος

Mου αρέσει που στη διαφήμιση του οτε για τα sms από σταθερό σε σταθερό, δείχνει έναν τύπο που πληκτρολογεί: “πού είσαι;” :lol: :lol: :lol:

Επίσης στη σειρά Ο Φάρος που υποτίθεται είναι στη Ρόδο, αλλά ο φάρος είναι αυτός δίπλα στο Λουτράκι… 8)

No way:lol: :lol:

Loutraki rules.RESPECT

Αχ, το κλασικό παγκάκι που αράζουν όλοι… :cry: (όσοι το ξέρουν βέβαια!:stuck_out_tongue: )

Οσοι εχουν παει Λουτρακι και δεν εχουν φαει στο Μαϊστραλι ειναι απαραδεκτοι.Μακραν η καλυτερη ταβερνα εβερ εντ εβερ εντ φορεβερ

Έεεεετσι! Δίπλα στο σπίτι, κι άμα φυσάει λίγο προς τα νότια μας φέρνει τις μυρωδιές στο μπαλκόνι και κολαζόμαστε! :lol: Λένε ότι κατεβαίνουν κι από Σαλόνικα για να φάνε εκεί. Έχει ΜΕΓΑΛΕΣ μερίδες… =P~

Δεν εχει μεγαλες μεριδες.Εχει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ μεριδες.Και εκτος του οτι εχει απιστευτο φαγητο ειναι και σχετικα φτηνο γι’αυτο που σου προσφερει =P~ =P~ =P~